Defiance 2050 – Mi lesz az eredeti Defiance sorsa? Interjú a Trion csapatával.

A Trion bő egy hete jelentette be a Sci-Fi MMOTPS játékuk, a Defiance egy új változatát, a Defiance 2050-et. Ez egy sor kérdést vetett fel, amik közül néhányra választ kaphatunk.

Defiance 2050 - Mi lesz az eredeti Defiance sorsa? Interjú a Trion csapatával.

Az interjúból megtudjuk, hogy mi lesz az eredeti Defiance sorsa. A Trion határozott válasza szerint az eredeti Defiance zökkenőmentesen folytatja eddigi útját, továbbra is kap frissítéseket és játszható marad. Hamarosan megérkezik hozzá az új Valor jutalmazási rendszer is. Ennek a rendszernek hála az eredeti Defiance játékosok átvihetnek magukkal némi Defiance tapasztalatot az új címbe. Karaktereket és tárgyakat nem lehet majd átvinni, mivel egy teljesen más játékról és tartalomról van szó.

Szóba kerül az is, hogy miért kellett egy új játék, ahelyett hogy a régit újították volna fel. A Trion elmondása alapján a régi konzolok nem rendelkeztek olyan nyers erővel, amely ahhoz szükséges, hogy valódi kooperatív csatákat teremthessenek. Viszont a legfrissebb hardverekkel képesek lesznek erre, és ezt a műfajt egy olyan irányba tudják terelni, amit eddig még nem láttunk.

A Defiance 2050 ugyanazt az életérzést nyújtja mint elődje, egy sandbox környezetben, tehát továbbra is megfelel az MMO(RPG)FPS kategóriának.

Ami pedig a rendszerbeli különbségeket illet a két játék között, a Defiance 2050 rendszereinek többségét átdolgozták. Néhány főbb jellemzője lesz a teljesen új class rendszer és a fejlesztéseken alapuló tárgy rendszer. Mindkét rendszer örült mennyiségű választási lehetőséget tár majd a játékosok elé.

forrás: massivelyop