Defiance 2050 – Csak PC-n lesz elérhető az első CBT

Nem is olyan rég, a Trion Worlds bejelentette a Defiance újraindítását, ami Defiance 2050 névvel érkezik, és nyilvánosságra hozta az MMO shooter első zárt béta tesztelésének időpontját. Az esemény április 20-tól 22-ig tart, viszont a hivatalos Twitterükről kiderült, hogy sajnos konzolokon nem lesz elérhető ez a teszt fázis.

Sajnálatos módon, az Xbox One és a PlayStation 4 verziók tesztelését a fejlesztő egy későbbi időpontra halasztotta el, és egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor kerülhet rájuk sor. A Defiance 2050 zárt béta tesztelése során a csapat úgy tervezi, hogy optimalizálja a játékélményt minden felhasználó számára, tesztel egy új class és progresszió rendszert, valamint a modokat és a fegyvereket.

Defiance 2050 - Csak PC-n lesz elérhető az első CBT

Hamarosan megtudhatjuk, hogy a Trion Worlds mennyire tudott javítani az eredeti játékon, és hogy a Defiance 2050 képes lesz-e megnyerni a rajongók szívét, ahogy azt korábban a Defiance is tette. Ne maradjatok le a közelgő PC-s zárt béta tesztelési eseményről, ami most hétvégén lesz elérhető.