Defiance 2050 – Bejelentették a Defiance egy új változatát

A Trion Worlds bejelentette a Defiance 2050-et, ami a Defiance nevű játékuk egy újratervezett verziója és jobban megfelel a konzolok jelenlegi generációjának, valamint jobban kihasználja a PC-k nyújtotta erőt.

Defiance 2050 - Bejelentették a Defiance egy új változatát

Ha minden igaz a Defiance 2050 több lesz mint egy egyszerű grafikai tuning, mivel a játék rendszerét is jelentősen átdolgozzák benne. A mai konzolok és számítógépek sokkal több lehetőséget biztosítanak a fejlesztőcsapatnak, mint amit az eredeti játékkal ki tudtak volna használni. Így számtalan olyan tartalom is belekerül a játékba, amiért a Defiance játékosok már régóta hallatják a hangjukat.

“A Defiance 2050, az eredeti játékban már régóta várt tartalmak szem előtt tartásával született meg.” – mondta Matt Pettit a Defiance 2050 producere. “A csapat nagyon sok visszajelzést vizsgált meg és számos hasznos útmutatót vett figyelembe a rajongóktól, hogy megteremtse az igazi Defiance élményt, amit az emberek már hosszú ideje akarnak.” – tette hozzá.

A játék honlapja szerint hamarosan indul a zárt béta, amire lehet is jelentkezni. Ha hihetünk a honlapon látottaknak, akkor a játék dinamikus nyílt világú környezetet, masszív co-op csatákat, gyönyörű grafikát, hatalmas fegyverarzenált ígér. No és persze free to play lesz. Várható megjelenése 2018 nyara, Playstation 4-en, Xbox One-on és PC-n.