Defiance 2050HírekKiemeltMMOFPS

Defiance 2050 – Bejelentették a Defiance egy új változatát

A Trion Worlds bejelentette a Defiance 2050-et, ami a Defiance nevű játékuk egy újratervezett verziója és jobban megfelel a konzolok jelenlegi generációjának, valamint jobban kihasználja a PC-k nyújtotta erőt.

Defiance 2050 - Bejelentették a Defiance egy új változatát

Ha minden igaz a Defiance 2050 több lesz mint egy egyszerű grafikai tuning, mivel a játék rendszerét is jelentősen átdolgozzák benne. A mai konzolok és számítógépek sokkal több lehetőséget biztosítanak a fejlesztőcsapatnak, mint amit az eredeti játékkal ki tudtak volna használni. Így számtalan olyan tartalom is belekerül a játékba, amiért a Defiance játékosok már régóta hallatják a hangjukat.

“A Defiance 2050, az eredeti játékban már régóta várt tartalmak szem előtt tartásával született meg.” – mondta Matt Pettit a Defiance 2050 producere. “A csapat nagyon sok visszajelzést vizsgált meg és számos hasznos útmutatót vett figyelembe a rajongóktól, hogy megteremtse az igazi Defiance élményt, amit az emberek már hosszú ideje akarnak.” – tette hozzá.

A játék honlapja szerint hamarosan indul a zárt béta, amire lehet is jelentkezni. Ha hihetünk a honlapon látottaknak, akkor a játék dinamikus nyílt világú környezetet, masszív co-op csatákat, gyönyörű grafikát, hatalmas fegyverarzenált ígér. No és persze free to play lesz. Várható megjelenése 2018 nyara, Playstation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár