FPS/TPSHírekKiemelt

Deathgarden – Egy ígéretes 5v1 shooter a Dead by Daylight fejlesztőjétől

A Behaviour Digital, amit sokan úgy ismerünk, hogy BHVR, hozta el nekünk a Dead by Daylight remekművet, és most egy újabb izgalmas játékkal rukkoltak elő. A Deathgarden néven bejelentett játék egy aszimmetrikus 5v1 shooter és állítólag jövőhéten sok minden ki fog róla derülni a PAX East-en.

Deathgarden - Egy ígéretes 5v1 shooter a Dead by Daylight fejlesztőjétől

Jelenleg annyit lehet tudni a játékról, hogy egy disztópikus világban játszódik, és jól felszerelt vadászok próbálják elkapni az agilis célpontokat. A Deathgarden zárt alfa tesztelésére már fel lehet jelentkezni a hivatalos oldalon.

Csupán pár órája, a Behaviour Digital feldobott egy nagyon rövid kis teasert, amit most megtekinthettek ti is.

A fejlesztő cég Twitteren is megemlítette, hogy jövőhéten még több kiderül majd a játékról, amit bizonyára sokan izgatottan vártok. A Dead by Daylight sikere és minősége alapján, nem fogunk nagyot csalódni ebben az érdekes projektben és reméljük részt tudunk majd venni a zárt alfa tesztelésen, hogy még több infóval szolgálhassunk.

Címkék

Aminash

A HardMode egyik alapítója, gaming journalist, MMO rajongó, Netflix freak és Battle Royale utáló. Pályafutását az MMOSite-on kezdte, majd itt kötött ki.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár