DC Universe Online – Age of Justice

Június 1-el indítják a DC Universe Online legújabb epizódját az Age of Justice-t. Ebben a részben lehetőséged lesz visszautazni időben az 1940-es évekbe, amikor éppen javában dúl a II. Világháború. Lehetőséged lesz csatlakozni Wonder Woman-hez a Justice Society-hez és Blackhawks-hoz is akik már javában benne vannak a harcban és szükségük van a te segítségedre is.

DC Universe Online - Age of Justice

Az Age of Justice sok újdonságot fog tartalmazni. Többek között új ellenségeket és szövetségeseket rengeteg új jutalmat és egy rakat új nyílt világi és instanszolt tartalmat is. Kapunk 2 új open world battlefieldet a Torn Area 51-et, ami egy átmenet lesz a mai világunk és a múlt beli 51-es zónája közt. A másik a War-Torn Village ami egy európai faluban fog játszódni 1944 körül azon a bizonyos D-napon, de nem azon a D-napon amire mi emlékszünk…

DC Universe Online - Age of Justice

Lesz továbbá két új 8 fős raid és Elite raid Ultimate Soldier és Justice for All néven. Valamint egy 4 fős Operation is a War Crimes. A jutalmak új ruhák lesznek, második világháború ihlette tárgyak amiket a bázisunkon tudunk elhelyezni. És néhány Feat és Title.

Talán eljött az ideje, hogy újra magunkra öltsük a szuperhős jelmezünket?!