Dauntless – Seeking the Horizon update

A Phoenix Labs nemrég bejelentette, hogy hamarosan indulhat a Dauntless nyílt béta tesztelése, ami várhatóan május 24-én fog megtörténni. Ma viszont arról esik szó, hogy az OBT megjelenéséig még két nagy patch várható, és az elsőt már bemutatta a fejlesztő stúdió. Vessünk egy pillantást a Seeking the Horizon updatere.

A Seeking the Hotizon Dauntless update új szigeteket, bossokat, felszerelést, javított teljesítményt és még sok mást hoz a játékba. A CBT-n résztvevő játékosok már kipróbálhatják az összes új tartalmat, de az OBT indulása előtt további frissítésekre számíthatunk. Bár nem tudni, hogy mi lesz a következő nagy frissítésben, a mostani számos új tevékenységet hozott. Például, négy új vízilovat vadászhatunk le, ami nem lesz egyszerű, mégpedig azért, mert kénytelenek leszünk hozzászokni az átszabott játékmenethez.

Dauntless - Seeking the Horizon update

Emellett az egyik legfontosabb újítás a reputációs rendszer. Ha magányosan szeretnél vadászni, a túlélés igencsak problémás lesz. Függetlenül attól, hogy az alkímia vagy a fegyverek tetszenek, a Ramsgate reputációt szinte kötelező lesz húzni. A heti és a napi feladatoknak köszönhetően ez viszonylag egyszerű lesz.

A Seeking the Horizon update számos új exotic fegyvert és ruhát is hoz, amiket nem lesz egyszerű legyártani. Az új exotic itemek nem csak jól néznek ki, hanem például új képességekkel is felruházzák karakterünket. A frissítéssel érkezett egy Transmogrification rendszer is, aminek köszönhetően változtathatjuk a gearünk kinézetét.

Dauntless - Seeking the Horizon update

A fejlesztő felhívja figyelmünket arra, hogy a mostani frissítésekben lehetnek hibák, és várják a játékosok visszajelzéseit. Az update teljes leírását megtalálhatjátok a játék hivatalos oldalán.