DauntlessHírekKiemeltRPG

Dauntless – Már csak néhány napig lehet féláron beszerezni a Founder csomagokat!

Már a küszöbön áll a Dauntless nyílt bétája és a korábban közzétett Founder csomagok megvásárlási lehetősége hamarosan véget ér.

Dauntless - Már csak néhány napig lehet féláron beszerezni a Founder csomagokat!

Ha még mindig nem szántátok rá magatokat, hogy beruházzatok egy Founder csomagra, akkor itt az ideje, hiszen már csak néhány napig lehet majd megvásárolni, egészen pontosan május 23-ig.  Ráadásul már csak féláron vesztegetik, úgyhogy ennél jobb ajánlatra ne számítson senki mostanában.

Dauntless - Már csak néhány napig lehet féláron beszerezni a Founder csomagokat!

A megvételhez nincs másra szükség, mint bejelentkezni a játék honlapján, ahol a Founder gomb alatt már gyönyörködhettek is az árakban és a tartalmakban. És miket is rejtenek a Founder csomagok? Nos leginkább zárt béta hozzáférést, amit ugye már nem sokáig élvezhetünk, de van itt 3 hónapnyi Champion státusz is, egy fogyasztási eszközöket tartalmazó csomag, játékbeli title és fórum ikon, valamint a drágább Founder csomagokban némi in-game valuta és még néhány dolog.

Ne felejtsétek május 24-én indul a nyílt béta és 23-án véget ér a Founder csomagok árusítása.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár