Dauntless – Már több mint 1 millió létrehozott karakterrel büszkélkedhet!

A Dauntless nyílt bétája komoly sikert aratott a Phoenix Labs elmondása szerint. Mindössze két héttel a nyílt béta indulása után már több mint 1 millió karaktert hoztak létre a játékosok.

Dauntless - Már több mint 1 millió létrehozott karakterrel büszkélkedhet!

Hogy egész pontosak legyünk 1,064,484 karaktert hoztak létre a játékosok a nyílt béta indulása, azaz május 24-e óta. Ezt megfejeli még egy dolog, hogy napi 50 ezer új karakterrelbővül a játék jelenleg. A fejlesztők által közzétett infógrafika alapján a játékosok összesen 6,3 millió órát játszottak eddig és 5,8 millió Behemótot öltek meg, amit több mint 1 milliárd dodge mozdulattal sikerült összehozniuk.

Nem rossz kezdet a Dauntless-től, bár az ingyenessége és a Monster Hunter: World elérhetetlensége PC-n biztos sokat nyom a latba. Bár leginkább úgy tűnhet, hogy a Dauntless egy egyszerű Monster Hunter klón (vagy ahogy mondani szokták a szegény ember Monster Hunter: World-je), azért ezzel nem mindenki ért teljesen egyet.

A Dauntless továbbra is a nyílt béta fázisban leledzik és bármikor, bárki szabadon letöltheti és nekiállhat hatalmas szörnyekre vadászni