Dauntless – Már 1 millió regisztrált játékosnál tart

Tegnap, május 24-én a Dauntless nyílt béta tesztelése megkezdődött. A fejlesztők gyorsan kezelték az indulás során felmerülő problémákat, amik szerverstabilitás, hosszú login sorok és egyéb hibák formájában jelentkeztek, és mintegy egymillió regisztrált játékosról számoltak be.

A Dauntless OBT indulásakor a bejelentkezési sor túllépte az 50 ezret, és talán egy kicsit alábecsülték az érdeklődés méretét. A Phoenix Labs sok új tartalmat ígér, többek közt új szörnyeket, tevékenységeket és kiegészítőket is. Állítólag új fegyvertípusok is érkezhetnek. Jelenleg öt közül választhatunk, de ezekből nem mind használható a játék elején.

Mi is kipróbáltuk tegnap este a Dauntless-t, bár nem volt egyszerű bejutni, és saját tapasztalataink szerint azért nem egy világmegváltó játékról van itt most szó. Persze sokakat vonz az a tény, hogy teljesen ingyenesen elérhető, de a harcrendszere és úgy összességében a látványvilága azért nem tökéletes, és ennél sokkal öregebb játékoknál is láttunk már élvezhetőbb játékmenetet.

Dauntless - Már 1 millió regisztrált játékosnál tart

Azért ajánljuk, hogy adjatok a játéknak ti is egy esélyt, főleg azért, mer nincs jelenleg túl nagy választék, és biztos akad köztetek olyan, aki élvezni fogja. Várjuk tapasztalataitokat, véleményeiteket a cikk alatt.