Dauntless – Ma érkezik Middleman és az új matchmaking rendszer

A mai napon érkezik néhány újdonság a Dauntless-be, köztük a korábban már említett Middleman, és egy felújított matchmaking rendszer is.

Dauntless - Ma érkezik Middleman és az új matchmaking rendszer

Middleman egy misztikus figura, akinél mindenféle cell-t tudunk vásárolni, illetve kombinálni. Korábban már megemlékeztünk róla. A másik újdonság a felturbózott matchmaking rendszer, hiszen a visszajelzések alapján továbbfejlesztették a matchmaking rendszert is, hogy gyorsabban működjön az egész és több testreszabási lehetőséget tartalmazzon. Ebből kifolyólag nem kell többé a léghajón lógni, amíg várakozunk, hanem mászkálhatunk a városban, miközben várunk és a játék tájékoztatni fog minket, ha készen áll a csapat. Továbbá mostantól a léghajón képesek leszünk átalakítani a felszerelésünk és a cell-eket és a kozmetikai dolgokat is megváltoztathatjuk majd, mielőtt elindulunk vadászni.

Mindezek mellett számos életminőség javításra irányuló változás is érkezett, például Pangar farkának hitboxa megnőtt, hogy könnyebben megcélozhassuk és megszakíthassuk. Több sziget átesett némi művészeti csiszoláson és optimalizáláson. Természetesen hibajavítások is érkezetek. A javítások és változások teljes listáját megnézhetitek a játék hivatalos oldalán.