Dauntless – Érkeznek a gránátok!

Hamarosan néhány új fegyver teszi majd tiszteletét a Dauntless világában, amik akkor segíthetnek rajtunk, ha a célpont messze van és mi lusták vagyunk odamenni. Ezek a gránátok.

Dauntless - Érkeznek a gránátok!

Jó érzés a közelharc, az a sok találat, az a sok masszív sebzés. De mi van akkor, ha épp túl messze vagyunk a célponttól? Nincs vesztegetni való idő, így előkapjuk a gránátot és hozzávágjuk. Legalábbis Augusztus 8-tól, amikor megérkeznek ezek az új fegyverek a játékba.

A Dauntless-ben a gránátokat úgy használhatjuk mint bármelyik fogyóeszközünket, megosztva velük a helyet is. A loadout képernyőre berakhatjuk őket és bármikor előkaphatjuk a harcban, ha szükség van rá.

Dauntless - Érkeznek a gránátok!

Miután kint vagyunk a harctéren, csak ki kell választanunk a gránátot és automatikusan belépünk a dobási pozícióba. Az íves vonal megmutatja nekünk a dobás pályáját, amelyen elhajítjuk majd ezt az ökölnyi pusztítóerőt.

Dauntless - Érkeznek a gránátok!

Összesen öt gránát érkezik a játékba, nézzük őket szép sorban.

Barrage Grenade

Ez lesz az egyik első gránát, amit a kezedbe foghatsz. Egy elsődleges robbanást, amit produkál, több másodlagos követ.

Inferno Grenade

Ez a gránát pont olyan tüzes, mint ahogy a neve sugallja. Egy lángoló foltot hagy a robbanás helyén, ami továbbra is sebzi azt, ami benne áll.

Concussive Grenade

Gondoltál már rá, hogy a fegyvered suhintása nélkül megszakítsd egy behemót épp elkezdett mozdulatát? Ezzel a gránáttal képes leszel rá.

Coldsnap Greande

Nem minden behemót érzékeny a tűzre, ezért egy fagyosabb verzió is kellett. Ez a gránát jeges robbanást idéz, amit több kisebb robbanás követ.

Transfusion Grenade

Ez a gránát sem a látványossága miatt nő majd a szívedhez, ellenben annál hasznosabb képessége miatt. Dobd rá egy behemótra, hogy elszívja annak életét és kis gömböket hoz létre, amit ha felveszel, akkor azonnal felgyógyulsz.