Dauntless – Bemutatták az új Charrogg Exotics felszerelés két darabját

Alig egy hónapja még arról írtunk, hogy a Dauntless elérte az 1 millió létrehozott karaktert, most meg ott tartunk, hogy baromi szimpatikus Exotic felszereléseket mutatnak be.

Dauntless - Bemutatták az új Charrogg Exotics felszerelés két darabját

Nem mellesleg a játék állítólag már 2 millió játékossal büszkélkedhet (vagy karakterrel), akiken baromi jól áll majd a tegnap bemutatott Charrogg Exotic sisak és fegyver. Az első darab egy sisak “The Skullforge“, amely nehéz fémből készült és dinamikus lánghatások tarkítják. Amint beleveted magad a csatába, a sisak egyre jobban lángolni kezd. Néhány masszív találat után már jobban ég, mint egy máglya. A Skullforge ráadásul egy igen meleg bónuszt is biztosít számunkra, ugyanis a bejövő sebzés egy bizonyos részét átalakítja “stamina shield” formára, ami egy olyan érték, ami a normális értéken túl található. A stamina égetése során először ezt a fajta staminát égetjük el.

Dauntless - Bemutatták az új Charrogg Exotics felszerelés két darabját

A másik új exotic tárgy egy fegyver a Molten Edict. Ez egy hatalmas és erőteljes kalapács, ami igen mutatós képességekkel rendelkezik, egészen pontosan hárommal.

A legfontosabb kérdés azonban az, hogy mikor válnak ezek elérhetővé. Nos a válasz az, hogy augusztusban. Addig is csorogjon az a nyál.