Dark and LightHírekMMORPG

Dark and Light és az NVIDIA Ansel

Az idei E3-on a játékosok megtapasztalhatták a Dark and Light lenyűgöző játékmenetét és az NVIDIA Ansel technológiát. A Snail Games össze is állt az NVIDIA-val, hogy ők is alkalmazhassák ezt a remek megoldást.

Az NVIDIA Ansel egy úttörő technológia, aminek segítségével 360 fokos képernyőfotókat készíthetünk a játékokban. Az Ansel segítségével gyakorlatilag megállíthatjuk az időt és körbejárhatjuk az aktuális jelentet, de szabad kezet kapva akár kedvünk szerint is módosíthatjuk az elkészült képet.

Dark and Light és az NVIDIA Ansel

A Dark and Light gyönyörű látványvilágával elképesztő 360 fokos képeket készíthetünk, vagy akár stúdió minőségű 2D-s képeket is, miközben a világban kóborolunk. A GeForce GTX grafikus kártyák támogatják az Ansel technológiát és a Dark and Light-ban is elérhető lesz már a Steam korai hozzáférés indulásakor. A jelentkezés már megindult.

Az Ansel technológiát támogató videokártyák teljes listája itt található.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár