Damsel – Indult egy vámpíros árkád platformjáték Steamen!

A Screwtape Studios vámpírölős árkád platformjátéka, a Damsel a mai napon indult el Steamen és aki siet, még megveheti akciósan is.

Damsel - Indult egy vámpíros árkád platformjáték Steamen!

A Damsel egy igazi árkád-platformjáték, amely gyors tempót és kihívásokat ígér mindenkinek, aki hajlandó kiadni érte 12,59 eurót. Az egész játéknak sötét képregényszerű stílusa van, de nem csak ebben hajaz a képregényekre, hanem a történetmesélés szempontjából is. Hatalmas arénákon keresztül haladhatunk, miközben vámpírokat kell meggyőzni arról, hogy jobb ha meghalnak. Mindezek közben bombákat kell hatástalanítanunk, túszokat kell megmentetnünk, fel kell törnünk szervereket és még sok egyéb dolgot kell megtennünk a célunk elérése érdekében.

A játék jelenleg két epizódból áll, amelyek 50 akciódús küldetést tartalmaznak és egy képregény történetet, amelyen keresztül megismerhetjük Damsel ügynök történetét, aki a Red Mist Beverage Corporation-el kapcsolatos történteket vizsgálja.

Damsel - Indult egy vámpíros árkád platformjáték Steamen!

Azok a játékosok, akik a legjobbnak bizonyulnak a vámpírölésben elmerülhetnek a Damsel Dash eseményben, amely lehetővé teszi számukra, hogy heti rendszerességgel különleges eseményeken vegyenek részt. A legmagasabb pontszámmal rendelkezők pedig különleges címet nyernek el és ingyenes Damsel termékeket kapnak, például ingeket és kalapokat.

A játék jelenleg akciós áron vásárolható meg Steamen, egészen Október 24-ig. Utána 16,79 euróért tehetjük magunkévá.