Crowfall: Már kipróbálható az Assassin class

Akik szeretik a bujkáló, hátba támadós, csapdákat használó bérgyilkos jellegű classokat, azok most kipróbálhatnak a Crowfall MMORPG-ben egy az imént említett tulajdonságokkal bíró karaktert. Az Assassin már elérhető a Test Build-ben.

Crowfall: Már kipróbálható az Assassin class

Az Assassin class a Test Build 5.4-es verziójával érkezett, ami már pár napja élesítve lett. Az Assassin mellett, elérhető lett a férfi Ranger class is és a Sacrifice System. A mostani buildben nincs Campaign, viszont aktiválódott az Eternal Kingdoms és pár új képesség. A build teljes leírását megtalálhatjátok az ArtCraft hivatalos oldalán.

Crowfall: Már kipróbálható az Assassin class

A Crowfall új bérgyilkos jövevénye igencsak masszívnak tűnik, és talán a megszokottól eltérően nem egy glass cannon classról van itt most szó. A rejtőzködő mechanikáján még van mit javítani, és a támadási képességei sem teljesen hitelesek, de ez érthető, hisz még egy nagyon korai stádiumban van mind a játék, mind az új class. Shadiz streamernek köszönhetően meg is tekinthetjük, hogy pontosan mit tud az új Assassin.

Nézd meg Shadiz_Live \0/ Assassin is in test! Let’s take a look and testdrive ! ^^ [NO CAM] című tartalmát a twitch.tv weboldalonAz Assassin class-t még tavaly májusában mutatta be a fejlesztő, és akkor kiadtak egy hosszú livestreamet, amiben az animációkat demonstrálták.