Conqueror’s Blade + NVIDIA = jobb grafika

A nemrég az E3-on új videóval hódító Conqueror’s Blade hamarosan elindítja végső tesztjét. A fejlesztések alatt sikerült egymásra találniuk az NVIDIA-val, annak érdekében, hogy még látványosabb grafikát kapjunk GeForce kártyákon.

Egy új technika a fizikai alapú renderelés segítségével, még realisztikusabb árnyékokat és fényeket élvezhetünk a csaták közben. Ezek az effektek minden apró részletében megbújnak a játékban. A mesterséges intelligencia képes arra, hogy minden egyes katona a csatatéren teljesen egyedien viselkedjen.

Conqueror's Blade + NVIDIA = jobb grafika

Az NVIDIA Gameworks Clothing segítségével, minden katona ruhája kidolgozott, élethű és különbséget tesz például a páncélok és szövetanyagok közt. A ruhák ezáltal jobban igazodnak a természethez és persze sokkal jobban is mutatnak.

Conqueror's Blade + NVIDIA = jobb grafika

Az NVIDIA Gameworks Destruction bebizonyítja, hogy ahányféle fegyver, annyiféle romboló hatás érhet bármit egy csatában. Minden fegyver fel van szerelve különböző pusztító erővel, amiket a Gameworks Destruction segítségével remekül tudnak demonstrálni. Minden fegyvernek más pusztító hatása van mindenre.

Conqueror's Blade + NVIDIA = jobb grafika