Conqueror's BladeHírek

Conqueror’s Blade + NVIDIA = jobb grafika

A nemrég az E3-on új videóval hódító Conqueror’s Blade hamarosan elindítja végső tesztjét. A fejlesztések alatt sikerült egymásra találniuk az NVIDIA-val, annak érdekében, hogy még látványosabb grafikát kapjunk GeForce kártyákon.

Egy új technika a fizikai alapú renderelés segítségével, még realisztikusabb árnyékokat és fényeket élvezhetünk a csaták közben. Ezek az effektek minden apró részletében megbújnak a játékban. A mesterséges intelligencia képes arra, hogy minden egyes katona a csatatéren teljesen egyedien viselkedjen.

Conqueror's Blade + NVIDIA = jobb grafika

Az NVIDIA Gameworks Clothing segítségével, minden katona ruhája kidolgozott, élethű és különbséget tesz például a páncélok és szövetanyagok közt. A ruhák ezáltal jobban igazodnak a természethez és persze sokkal jobban is mutatnak.

Conqueror's Blade + NVIDIA = jobb grafika

Az NVIDIA Gameworks Destruction bebizonyítja, hogy ahányféle fegyver, annyiféle romboló hatás érhet bármit egy csatában. Minden fegyver fel van szerelve különböző pusztító erővel, amiket a Gameworks Destruction segítségével remekül tudnak demonstrálni. Minden fegyvernek más pusztító hatása van mindenre.

Conqueror's Blade + NVIDIA = jobb grafika

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár