Conqueror's BladeHírekKiemeltMultiplayer

Conqueror’s Blade – Ebben a hónapban indul a béta

A Booming Games ma jelentette be, hogy még januárban kezdetét veszi a nagy várakozással övezett középkori sandbox multiplayer játék, a Conqueror’s Blade bétája.

Conqueror's Blade - Ebben a hónapban indul a béta

A Conqueror’s Blade hatalmas középkori civilizációkat és harci stílusokat kelt életre, ahol a játékosok feladata hatalmas hadseregek leigázása. Bemutatták a “Big World” rendszert is, ami a játék világ térképéből és annak városaiból szerezhető nyersanyagokból áll. A világ biztosítja a játékosoknak a szükséges nyersanyagokat minden szinten, ami a szükséges hadsereg és felszerelés előteremtéséhez kell, hogy a lehető legerősebbé váljanak.

Vannak nyersanyagok, amik más területeken találhatóak meg, ezeket a területeket el kell foglalnia a játékosnak, hogy hozzáférhessen ezekhez. A játék környezete hatással lesz mindenre. Például a rossz időjárás kihat majd a sereg mozgási sebességére.

A bétában a klán háború elérhető lesz, aminek keretein belül egyes területek határait kibővíthetik szerződések, vagy épp csaták által. A katonaként a csatában részt vevő játékos látni fogja a terület határait, ahogy a háború során utazik a világban, így ébernek kell maradni és készen kell állni mindig a harcra.

A bétára a regisztráció már tavaly decemberben megindult, de még mindig él. Éljetek vele.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár