Conqueror’s Blade – Ebben a hónapban indul a béta

A Booming Games ma jelentette be, hogy még januárban kezdetét veszi a nagy várakozással övezett középkori sandbox multiplayer játék, a Conqueror’s Blade bétája.

Conqueror's Blade - Ebben a hónapban indul a béta

A Conqueror’s Blade hatalmas középkori civilizációkat és harci stílusokat kelt életre, ahol a játékosok feladata hatalmas hadseregek leigázása. Bemutatták a “Big World” rendszert is, ami a játék világ térképéből és annak városaiból szerezhető nyersanyagokból áll. A világ biztosítja a játékosoknak a szükséges nyersanyagokat minden szinten, ami a szükséges hadsereg és felszerelés előteremtéséhez kell, hogy a lehető legerősebbé váljanak.

Vannak nyersanyagok, amik más területeken találhatóak meg, ezeket a területeket el kell foglalnia a játékosnak, hogy hozzáférhessen ezekhez. A játék környezete hatással lesz mindenre. Például a rossz időjárás kihat majd a sereg mozgási sebességére.

A bétában a klán háború elérhető lesz, aminek keretein belül egyes területek határait kibővíthetik szerződések, vagy épp csaták által. A katonaként a csatában részt vevő játékos látni fogja a terület határait, ahogy a háború során utazik a világban, így ébernek kell maradni és készen kell állni mindig a harcra.

A bétára a regisztráció már tavaly decemberben megindult, de még mindig él. Éljetek vele.