Conqueror's BladeHírekKiemeltMultiplayer

Conqueror’s Blade – Az Európai X teszt márciusra várható

Véget ért az első bétája a Conqueror’s Blade-nek és a Booming Games ma jelentette be, hogy márciusban indul a következő X teszt Európában.

Conqueror's Blade - Az Európai X teszt márciusra várható

Az első béta teszten több mint 10 ezer játékos vett részt, nem mellesleg mi is benéztünk. Mivel a teszten más régiókból származó játékosok is részt vehettek, ezért akadt lag szép számmal folyamatosan, ami miatt sokan panaszkodtak is. A következő teszthez új béta kulcsok nem szükségesek, a korábban már regisztrált játékosok ehhez a teszthez is hozzáférnek majd.

A legutóbbi globális béta teszten összesen több mint 100 ország, több mint 10 ezer játékosa vett részt. A legtöbb egyidejű játékoscsúcs 1000 fő volt. A béta ideje alatt 219 házat hoztak létre és 23 országot alapítottak.

“Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ennyi játékos játszott a Conqueror’s Blade-el, és sok hasznos tanácsot adtak nekünk a béta teszt során” – Mondta Xi a Conqueror’s Blade producere. “Nagyon keményen dolgozunk, hogy még jobb játékélményt biztosítsunk az európai játékosoknak a következő teszt során” – tette hozzá.

Reméljük így lesz, mert ez a legutóbbi teszt nem európai embernek való volt.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár