Conqueror’s Blade – Az Európai X teszt márciusra várható

Conqueror’s Blade (PRNewsfoto/NetEase Games)

Véget ért az első bétája a Conqueror’s Blade-nek és a Booming Games ma jelentette be, hogy márciusban indul a következő X teszt Európában.

Conqueror's Blade - Az Európai X teszt márciusra várható

Az első béta teszten több mint 10 ezer játékos vett részt, nem mellesleg mi is benéztünk. Mivel a teszten más régiókból származó játékosok is részt vehettek, ezért akadt lag szép számmal folyamatosan, ami miatt sokan panaszkodtak is. A következő teszthez új béta kulcsok nem szükségesek, a korábban már regisztrált játékosok ehhez a teszthez is hozzáférnek majd.

A legutóbbi globális béta teszten összesen több mint 100 ország, több mint 10 ezer játékosa vett részt. A legtöbb egyidejű játékoscsúcs 1000 fő volt. A béta ideje alatt 219 házat hoztak létre és 23 országot alapítottak.

“Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ennyi játékos játszott a Conqueror’s Blade-el, és sok hasznos tanácsot adtak nekünk a béta teszt során” – Mondta Xi a Conqueror’s Blade producere. “Nagyon keményen dolgozunk, hogy még jobb játékélményt biztosítsunk az európai játékosoknak a következő teszt során” – tette hozzá.

Reméljük így lesz, mert ez a legutóbbi teszt nem európai embernek való volt.