Conan Exiles – Változások a TestLive-on és számos hibajavítás

Érkezett egy új változat a Conan Exiles TestLive szervereire, amely magával hozott némi változást a méhekkel és petekkel kapcsolatban, valamint számos hibajavítást is.

Conan Exiles - Változások a TestLive-on és számos hibajavítás

Számos teljesítménnyel kapcsolatos tesztet is végrehajtanak, így a közösségi igazgató, Natasha mindenki figyelmét felhívja rá, hogy előfordulhatnak laggok időnként. A pénteki Livestreamben említették, hogy már dolgoznak a Purge javításon is, de ez még nem került fel a TestLive-ra.

Ami a mostani frissítést illeti, a Méhkasok másképp viselkednek. Idővel összegyűjtik a mézet, ezenkívül egyszerűbben lehet majd találni a világban méheket virágok összegyűjtésével (Midnight blue, aloe stb.). A dolgozó méhek extra mézet termelnek, míg a méhkirálynő, amelyet ritka növényeknél lehet befogni sokkal több mézet termel.

A Petek mostantól buffot kapnak, ha a megfelelő élelmükkel etetjük őket. Csak úgy, ahogy a Thrallok is. Tehát érdemes a nekik megfelelő élelmet adni, habár továbbra is azzal etetjük őket amivel akarjuk. A csaták előtt viszont jól jöhet rajtuk az a buff. Továbbá a Petek speciális “éhezési” animációt kaptak.

Mindezek mellett számos hibajavítás is helyet kapott, amelyek között általános hibajavítások, de a Thrallok és az MI javításai is szerepelnek. A javítások telje listáját megnézhetitek az eredeti bejegyzésben.