Conan Exiles – Újabb rekordot döntött a játék és érkezik az új DLC!

A Funcom bejelentette, hogy a Conan Exiles immár a legkedveltebb és legtöbb példányban eladott játék a cég történetében, ráadásul hamarosan egy újabb DLC-vel gazdagodik.

Conan Exiles - Újabb rekordot döntött a játék és érkezik az új DLC!

A Conan Exiles már megdöntötte a cég korábbi rekordját, amit a 2008-as Age of Conan állított fel és ami 1,4 millió példányban kelt és három évvel a kiadása után free-to-play üzemmódba váltott. A 2017 januárjában Early Access státuszba lépő, majd 2018 májusában elinduló Conan Exiles ezt a rekordot kevesebb mint fele annyi idő alatt érte el. Ennek megünneplése alkalmából a Funcom kiadott egy trailert a játék számára.

Az első DLC a The Imperial East sikere után  örömmel jelentik be, hogy augusztus elején érkezik a következő DLC, a Jewel of the West. A DLC új Aquilonia-témájú építőelemekkel, fegyverekkel, páncéllal, bútorokkal és sok mással érkezik majd. A Conan történetében Aquilonia a civilizált világ központja és az építészetet, valamint az öltözködést a római kor ihlette. Aki többet szeretne megtudni az érkező kiegészítőről, az további részleteket találhat a hivatalos Conan Exiles blogon.

“A Jewel of the West mellett a csapat keményen dolgozik, hogy összeállítsa a legnagyobb ingyenes frissítésünket” – mondta Joel Bylos kreatív igazgató. “Ez a frissítés elhozza majd a peteket és a taming rendszert a játékba, ezáltal lehetővé téve a játékosoknak, hogy megtaláljanak és megszelídítsenek mindenféle állatot a tevéktől a párducokig, sőt még akár pókokat is, hogy aztán felhasználhassák őket például a bázisuk védelmére, nyersanyag gyűjtésre és sok minden másra. Ez a frissítés elérhető lesz minden játékos számára, minden platformon”.

Conan Exiles - Újabb rekordot döntött a játék és érkezik az új DLC!