Conan ExilesHírekKiemeltSurvivalVideókVillámhír

Conan Exiles – Új trailer érkezett, hogy borzolja a kedélyeket.

A Funcom kidobott ma egy új trailert a Conan Exiles-hoz, hogy egy kicsit felfokozzák a hangulatot a május 8-án induló túlélős mókához.

Conan Exiles - Új trailer érkezett, hogy borzolja a kedélyeket.Mivel nagyon közel vagyunk már a korai hozzáférés végéhez, ezért egy kis kedvcsináló trailert kaptunk, amiben egész szépen összefoglalják a játék tartalmát és azt a tényt, hogy itt bizony a túlélésről lesz szó. Azok, akik már egy ideje nem nyúltak a játékhoz, meg fognak lepődni, hogy milyen változásokon ment keresztül. Arról nem is beszélve, hogy a Conan világába való utazás durva és könyörtelen lesz. Sok vér és izzadtság révén emelkedhetnek majd fel az arra méltók, miközben ellenségeiken taposva jutnak egyre tovább a játékban.

A játék rengeteg tartalmat kapott, ami pedig kevésbé volt vonzó, mint például a harcrendszer, azt egyszerűen csak megváltoztatták. Új területek, vadállatok, ellenségek, dungeon-ök, építési elemek és még nagyon sok új lehetőség vár majd ránk május 8-án.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár