Conan Exiles – Új harcrendszer és javítások hamarosan

Új év, új hírek a Conan Exiles háza tájáról. Visszatért a Funcom csapata, hogy tovább dolgozzanak a játékon és nem fejeltettek el beszámolni nekünk az újdonságokról.

Conan Exiles - Új harcrendszer és javítások hamarosan

Kezdésnek bedobtak egy javítócsomagot a PC-s tesztszerverre, hogy megszüntessék a loot bag lefagyásos bugot és eleresztettek néhány változást a hőmérséklet rendszerében és a zuhanási sebzésben is. Ezt a javítást jövő héten tervezik fellőni a live szerverre.

Hamarosan egy teljes harcrendszer átalakítást is kapni fogunk, amin jelenleg dolgoznak. Rengeteg időt fektettek eddig bele és február közepére várható a teszt szerveren. Ha sikeresen fellőtték a teszt szerverre számítanak mindenki visszajelzéseire az új rendszerrel kapcsolatban.

Hozzáadtak a játékhoz egy vulkanikus és egy dzsungeles biome-ot, és mindkét biome új szörnyekkel, dungikkal és további  tartalmakkal rendelkezik.

Végül pedig megemlítették, hogy tudnak arról a hibáról, ami lehetővé teszi a játékosoknak, hogy átsétáljanak a falakon. Ezt jelenleg is vizsgálják.

Ami az Xbox verziót illeti, a következő frissítés a 32-es, ami stabilitási javítások után élesedik is. A 32-es frissítéssel érkeznek a fegyver és páncél modok, az új időjárási rendszer, létrák, mennyezeti nyílászárók, fegyverek és páncélok. A 31-es frissítéssel érkezett Thrall inventory rendszer is javításokat kap majd.

Van még idejük a megjelenésig.