Conan ExilesHírekKiemeltSurvival

Conan Exiles – Új harcrendszer és javítások hamarosan

Új év, új hírek a Conan Exiles háza tájáról. Visszatért a Funcom csapata, hogy tovább dolgozzanak a játékon és nem fejeltettek el beszámolni nekünk az újdonságokról.

Conan Exiles - Új harcrendszer és javítások hamarosan

Kezdésnek bedobtak egy javítócsomagot a PC-s tesztszerverre, hogy megszüntessék a loot bag lefagyásos bugot és eleresztettek néhány változást a hőmérséklet rendszerében és a zuhanási sebzésben is. Ezt a javítást jövő héten tervezik fellőni a live szerverre.

Hamarosan egy teljes harcrendszer átalakítást is kapni fogunk, amin jelenleg dolgoznak. Rengeteg időt fektettek eddig bele és február közepére várható a teszt szerveren. Ha sikeresen fellőtték a teszt szerverre számítanak mindenki visszajelzéseire az új rendszerrel kapcsolatban.

Hozzáadtak a játékhoz egy vulkanikus és egy dzsungeles biome-ot, és mindkét biome új szörnyekkel, dungikkal és további  tartalmakkal rendelkezik.

Végül pedig megemlítették, hogy tudnak arról a hibáról, ami lehetővé teszi a játékosoknak, hogy átsétáljanak a falakon. Ezt jelenleg is vizsgálják.

Ami az Xbox verziót illeti, a következő frissítés a 32-es, ami stabilitási javítások után élesedik is. A 32-es frissítéssel érkeznek a fegyver és páncél modok, az új időjárási rendszer, létrák, mennyezeti nyílászárók, fegyverek és páncélok. A 31-es frissítéssel érkezett Thrall inventory rendszer is javításokat kap majd.

Van még idejük a megjelenésig.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár