Conan Exiles – Megjelenési dátum megerősítve és egy új trailer fellőve

Ugyan már tavaly decemberben tudtuk, hogy mikor ér véget a Conan Exiles korai hozzáférési státusza és lép ki a világ elé, a Funcom nem csak a levegőbe beszélt és a mai napon megerősítette, hogy valóban május 8-án indul el a játék.

Conan Exiles - Megjelenési dátum megerősítve és egy új trailer fellőve

14 hónapnyi korai hozzáférési státusz után, úgy tűnik a végéhez ér egy utazás, hogy egy újabb elkezdődhessen. Május 8-án egy teljes indulást kapunk, ami magával hozza a játékot digitális és fizikai formájában is. A Funcom a mai napon elindította a visszaszámlálást és egy új trailert is pattintott nekünk, mert ez ilyenkor elengedhetetlen.

A játék egy időben indul PC-n, Xbox One-on és Playstation 4-en is. “Szeretnénk megbizonyosodni róla, hogy a korai hozzáférés eltávolítása több annál, mint hogy egyszerűen csak mostantól elhagyjuk ezt a cimkét. Kimondhatjuk, hogy készen állunk!” – Mondta a Funcom vezérigazgatója Rui Casais. “Amellett hogy első alkalommal lesz elérhető Playstation 4-en, a Conan Exiles elindítása magával hozza a hatalmas játék világot és számos változást, új funkciókat, mint például a szörny inváziót, amit purge-nak ismerünk, de a teljesen új akció központú harcrendszert is, valamint számos más tartalmat, ami a Conan Exiles-t alkotja”.