Conan ExilesHírekKiemeltSurvival

Conan Exiles – Megjelenési dátum megerősítve és egy új trailer fellőve

Ugyan már tavaly decemberben tudtuk, hogy mikor ér véget a Conan Exiles korai hozzáférési státusza és lép ki a világ elé, a Funcom nem csak a levegőbe beszélt és a mai napon megerősítette, hogy valóban május 8-án indul el a játék.

Conan Exiles - Megjelenési dátum megerősítve és egy új trailer fellőve

14 hónapnyi korai hozzáférési státusz után, úgy tűnik a végéhez ér egy utazás, hogy egy újabb elkezdődhessen. Május 8-án egy teljes indulást kapunk, ami magával hozza a játékot digitális és fizikai formájában is. A Funcom a mai napon elindította a visszaszámlálást és egy új trailert is pattintott nekünk, mert ez ilyenkor elengedhetetlen.

A játék egy időben indul PC-n, Xbox One-on és Playstation 4-en is. “Szeretnénk megbizonyosodni róla, hogy a korai hozzáférés eltávolítása több annál, mint hogy egyszerűen csak mostantól elhagyjuk ezt a cimkét. Kimondhatjuk, hogy készen állunk!” – Mondta a Funcom vezérigazgatója Rui Casais. “Amellett hogy első alkalommal lesz elérhető Playstation 4-en, a Conan Exiles elindítása magával hozza a hatalmas játék világot és számos változást, új funkciókat, mint például a szörny inváziót, amit purge-nak ismerünk, de a teljesen új akció központú harcrendszert is, valamint számos más tartalmat, ami a Conan Exiles-t alkotja”.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár