Conan ExilesHírekKiemeltSurvivalVillámhír

Conan Exiles – Laza 50 ezren voltak online egy időben!

Nagy csinnadratta közepette elindult végre a Conan Exiles lassan egy hete, amit megkoronáztak egy addigi 1 milliós eladással és egy hatalmas frissítéssel is. Ma pedig már Facebookon büszkélkedtek a tegnapi egyidejű játékosok számával.

Conan Exiles - Laza 50 ezren voltak online egy időben!

A játék kapott hideget és meleget is megjelenése óta, sokaknak továbbra sem felel meg az a minőség, amivel elindult a játék, ezt tükrözik a vélemények is a Steamen. Az viszont kétségtelen, hogy rengeteget javult az elmúlt időszakban. Lehetett volna még csiszolni a játékon mielőtt kiadják? Persze biztos lehetett volna, de ezt már el kell engedjük, mivel már kiadták és ez van. Majd most csiszolgatják. Néhány órája a játék hivatalos Facebook oldalán megjelent egy bejegyzés és egy kép, ami azt mutatja, hogy vasárnap közel 50 ezer játékos volt online PC-n, amit a Conan Exiles csapata hihetetlenül izgalmasnak minősített. Egészen pontosan 49,308 embert élt túl éppen egy időben a játékban.

Conan Exiles - Laza 50 ezren voltak online egy időben!

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár