Conan Exiles – Közeledik az Elveszett Lelkek Éjszakája!

Megérkezett az eheti hírlevél a Conan Exiles háza tájáról és a Community Manager Erik Jens mindenféle izgalmas dolgot osztott meg a nagyközönséggel.

Conan Exiles - Közeledik az Elveszett Lelkek Éjszakája!

Amire érdemes kitérni azaz első Halloween event, amit megosztott velünk Erik. Tervezgették a nagy eseményt és elérkezettnek látták az időt, hogy megosszák a publikummal annak néhány részletét. A ‘Night of Lost Souls’ leereszkedik a száműzöttek földjére, elválasztódik egymástól az élők és a holtak világa és egy új arc jelenik meg a Hold felszínén. A halál arca.

Az event ideje alatt mindenféle kövek hullanak majd az égből, színes füstöt eregetve magukból. A kalandorok feltörhetik ezeket a köveket bármilyen eszközzel, ami náluk van. A kő belsejében ritka és gyakori alapanyagokat találhatnak. Az, hogy pontosan mit is találhatnak benne a kalandorok csak a véletlenszerűség törvényei határozzák meg. Találhatnak benne még szeszes italokat is, de húst és növényeket is.

A kövek rejthetnek magukban egy speciális bájitalt is, a ‘Potion of Souls’ nevezetűt, ami kizárólag ezen megszentelt éjszakán lesz elérhető. A bájital elfogyasztása bizonyos előnyöket biztosít majd az azt elfogyasztó számára, de a hatása teljesen véletlenszerű. Túl sokat azonban nem érdemes fogyasztani belőle, mert a testünk megszenvedi a sok bájital fogyasztást.

A hírlevélben szó esik még a speciális nyilakról és célzott felhasználásukról is. Erik elmondása alapján sokak kedvelik ezen tárgyak funkcióit és tulajdonságait, míg sokan értetlenül állnak ezek bevezetése mellett. A játék vezető tervezője Oscar vette a fáradtságot és leírta, hogy hogyan is szándékoztak ezen nyilakat felhasználni, illetve hogyan is hatnak egymásra ezek a nyilak. Ezt megtaláljátok a hivatalos oldalon.

Tisztában vannak a speciális nyilak értékével kapcsolatos visszajelzésekkel is, de nem hajlanak afelé, hogy módosítsák ezen értékeket. A speciális nyilak rendkívül erősek, ezért a költségeknek is tükrözniük kell ezt. A speciális nyilak súlya viszont csökkenni fog, azonban azt akarják hogy a speciális nyilak valóban speciálisak legyenek, és ne az legyen, hogy a játékosok a normál nyilak helyett a speciálist nyilakat lövöldözzék orrba-szájba. A lényeg, hogy nagy változásokra ne számítsunk.

A teljes hírlevelet megtaláljátok a hivatalos oldalon.