Conan ExilesHírekKiemeltSurvival

Conan Exiles – Helyzetjelentés és egy hotfix

Mint már tudjuk a Conan Exiles május 8-án jelenik meg PC-n, Xbox-on és Playstation 4-en is. A Funcom elérkezett ahhoz a szakaszhoz, hogy már a kiadáson és a megjelenésen kezdjen el dolgozni. Ez számukra megfeszített munkát jelent, számunkra azonban ebből semmi nem fog feltűnni, legalábbis ha minden jól megy.

Conan Exiles - Helyzetjelentés és egy hotfix

Ezt az eheti hírlevelükből tudhattuk meg, amihez egy kis leírást is adtak a PC és az Xbox verzióról. PC-re kidobtak egy kis hotfixet, hogy néhány a közösség által felvetett hibát kijavítsanak. Ezek pedig a következők.

  • Az NPC testek gyorsabban tűnnek el
  • Javították azt a hibát, amikor a fáklyát használva a körülöttünk lévő játékosoknak túl fényes volt a terület
  • Zuhanási sebzés csökkentve
  • A téli töltőképernyőt eltávolították és visszaállították az alapértelmezettet
  • A hőmérséklet rendszert módosították. Kijavították azt a bugot, amikor a karakter hőmérséklete véglegesen megváltozik, amikor a játékban különböző klímával megáldott területekre lép. Ez hideg területeken hőgutához vezethet, vagy meleg területeken fagyáshoz.
  • Javították a loot bag/container hibát, ami filter beállításakor kivett tárgyak esetében lefagyasztotta a játékot.

Az Xbox verzióhoz csak egy kis összeomlás elleni fix érkezett, ami még nem volt része a 32-es update-nek. Az előző heti levél tartalmát itt találjátok.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár