Conan Exiles – Hamarosan a Funcom legkelendőbb játéka lesz

A Funcom kiadta a 2018-as év első negyedéves pénzügyi jelentését, amiben elég szép dolgokat olvashatunk a Conan Exiles-al kapcsolatban.

Conan Exiles - Hamarosan a Funcom legkelendőbb játéka lesz

Úgy néz ki, hogy rendkívül sikeres a Conan Exiles üzleti szempontból. 2017 január 31-e és 2018 május 8-a között összesen 1 millió példányt értékesítettek belőle. Összesen pedig 1,4 millió példánynál jár, ami azt jelenti, hogy már annyit adtak el belőle, mint az Age of Conan-ből az első három évben, ráadásul a játék folyamatosan nyereséges volt 2017 január 31-e óta. A jelentés szerint a Conan Exiles hamarosan a Funcom legkelendőbb játéka lesz.

A jelentés szerint a vélemények alapján a játék értékelése 6-9 között található a 10-ből. Az egyidejű felhasználók száma az indulás után elérte a 49,230 főt, ami lassabban csökkent mint az Early Access indulása után. A játék Twitchen is jól teljesített, hiszen elérte a 4. legnézettebb játéknak járó helyet is.

A játék jövőjéről is szó esik röviden és megtudhatjuk azt, amit egyébként is tudunk. A következő hónapokban hibajavítások és “életminőség javítások” érkeznek majd a játékhoz az új funkciók mellett. Az első DLC csomag júniusban érkezik majd.

A teljes jelentést itt találhatjátok meg, míg a prezentációt itt.