Conan Exiles – Frissítik a barbárok motorját

Az elmúlt hetekben egyre több rajongó türelmetlenkedik a Conan Exiles tartalombővítésének hiánya miatt. Pontosabban a hó elején bejelentett Climbing System érkezésére kíváncsi a nagyérdemű. A Funcom community menedzsere, Jens Erik ma közzétett egy válaszadó posztot.

Conan Exiles - Frissítik a barbárok motorját

Nemes egyszerűséggel átállás zajlik a Conan Exiles motorjának a háza táján. A játék eddig az Unreal 4.12 engine alatt futott (és még most is), de gőzerővel azon dolgozik a Funcom, hogy átvigyék a barbárokat az Unreal 4.15-re. Jóval több lehetőséget nyújt a frissebb motor, és a frissebb Unreal engine segítségével könnyebben tudják stabilizálni, optimalizálni a szerver-kliens kapcsolatot is.

Conan Exiles - Frissítik a barbárok motorjátJens a posztban arról is ír, hogy amíg nem teljes az átállás addig “csak” kisebb-nagyobb hotfixekre, javításokra lehet majd számítani. Így a mászás funkciót tartalmazó bővítésre még várnunk kell. A Funcom nem szeretné, hogy a Conan Exiles félkész állapotban hagyja el az Early Acces fázist, és az Xbox-osoknak sem akarnak csalódást okozni, ezért most minden erejükkel az új Engine-re való átállás mellet, sok hibát fognak kiküszöbölni az elkövetkezendő időszakban.