Conan Exiles – Érkezik a kisállat rendszer, de ez még nem minden!

Ahogy nemrég beszámoltunk róla, hamarosan megérkezik a Conan Exiles-ba az új pet rendszer, de úgy tűnik van még a Funcom tarsolyában ez-az.

Conan Exiles - Érkezik a kisállat rendszer, de ez még nem minden!

Érkezett egy hírlevelé Jens Erik, Community Manager billentyűzetéből, amiből megtudhatunk egy-két érdekes információt a jövő héten esedékes kisállat rendszer bevezetésével kapcsolatban. Továbbra is Augusztus 16-ra teszik a kisállat rendszer érkezését, de úgy tűnik, hogy ez még nem minden. A kisállatok mellett érkezik még az új Midnight Grove Dungeon és a Jhebbal Sag vallás. Ahogy a mai hírlevélből megtudhattuk ez a három dolog végül is összekapcsolódik egymással. Új speciális nyilak is érkeznek (poison, explosives, healing) és egy új Star Metal Multitool is tiszteletét teszi majd a frissítésben.

Azok is örülhetnek, akiket nem vonz annyira a háziállatok rendszere, hiszen a bejelentették, hogy a terveik között szerepelnek további szörnyek, dungik, teremtmények, melyeket majd a következő DLC-be szánnak. De ez csak a tartalmi oldala a dolognak. Technológiai vonalon is folyamatosan fejlesztik tovább a játékot és javítják a hibákat.

A teljes hírlevelet itt találjátok.