Conan Exiles – Egy hatalmas frissítéssel koronázta meg az éles indulást a játék, no meg 1 milliós eladással.

A Funcom túlélős-építkezős játéka a Conan Exiles kilépett a fénybe és a mai napon elhagyta a korai hozzáférés rögös útját és elindult PC-n, Xbox One-on és Playstation 4-en.

Conan Exiles - Egy hatalmas frissítéssel koronázta meg az éles indulást a játék, no meg 1 milliós eladással.

Az éles indulással érkezett frissítéssel együtt két új hatalmas terület is megérkezett a játékhoz egy viszonylag masszív patch note kíséretében, ami a Volcano és Swamp biome mellett számos egyéb újdonsággal kecsegtet. Ilyen a Derekto vallás, ami a termékenység és a halál istennője körül mozog, de érkezett némi healing rebalance, a Purge és különféle egyensúlyi kiigazítások és életminőség javító változások is. A teljes patch note-ot itt találjátok.

Ami az új területeket illeti, az eddigi 15 négyzetkilométernyi terület 40-re nőtt, de ez még nem minden, hiszen a különféle alapanyagok száma is megduplázódott, a szörnyek száma 71-ről 183-ra nőtt stb. Az összes változást megtekinthetitek a cikk alján található infógrafikán.

A Funcom bejelentette továbbá, hogy a játék már elérte az 1 milliós értékesítést még a mai indulás előtt. Valószínűleg a  mai indulás és a masszív tartalmi frissítés még több embert ösztönöz majd a megvásárlására.

“A Conan Exiles a Funcom 25 éves történelmének egyik legsikeresebb címe” – mondta a Funcom vezérigazgatója Rui Casais. “Ez hatalmas élmény volt számunkra. Ha megnézzük ezt a hihetetlen utazást, a játék csupán 15 hónapos korai hozzáférésen ment keresztül, valamint az elmúlt néhány hónapban a játékosok véleménye a játékról is nagyon pozitív irányba mozgott. Biztos vagyok benne, hogy sikeresen véghezvittük azt, amit kellett és nagyon büszke vagyok arra a csodálatos munkára, amit a csapat minden tagja vitt véghez.”

Conan Exiles - Egy hatalmas frissítéssel koronázta meg az éles indulást a játék, no meg 1 milliós eladással.