Conan Exiles – A Funcom letisztázta az indulásnál várható szerverek típusait

A Funcom kiadott egy leírást a Conan Exiles hivatalos Facebook oldalán a szerverek típusairól, hogy mindenki tudja mire számítson majd ha elindult a játék.

Conan Exiles - A Funcom letisztázta az indulásnál várható szerverek típusait

PvP: Ezeken a szervereken a player vs player küzdelem mindig lehetséges, de az épületek sebezhetősége csak a ‘prime’ időszakban lehetséges (17:00-23:00 a szerver helyi ideje szerint). A játékosok képesek egymás ellen harcolni, amikor csak akarnak, de a raidelés és az épületek sebzése limitálva van.

PvE: Csak a lények és az NPC-k képesek kárt okozni a játékosoknak a PvE szervereken. A Thrallok nem támadják meg a játékosokat és a játékosok nem támadhatják meg a Thrall-okat.

PvE Conflict: A PvE Conflict szervereken csak a ‘prime’ ideje alatt lehetséges másik játékost megsebezni (17:00-23:00 a szerver helyi ideje szerint). Az épületek sebzési lehetősége mindig ki van kapcsolva. Ezek a szerverek először csak PC-n lesznek elérhetőek. PS4-en és Xbox One-on a népszerűségtől függően fognak ilyen szervert fellőni.

Minden szerveren 1x rate lesz a gyűjtögetés, XP szerzés és a gyártási időre vonatkozóan. A gyors szerverek eltávolításra kerülnek.