Code Vein – Új trailer, japán megjelenés

A Bandai Namco végre felfedte, hogy mikor jelenik meg a Code Vein akció JRPG, legalábbis Japánban. A játék PC-n és konzolokon egyaránt elérhető lesz szeptember végétől.

Code Vein - Új trailer, japán megjelenés

A megjelenési idő bejelentése mellett, a Bandai Namco kiadott egy új trailert is a Code Vein-hez, amiben számos történeti részletet láthatunk, és szerintünk elég vonzóra sikeredett. Tekintsük meg az új trailert.

Sajnos az még nem derült ki, hogy vajon nyugaton is megjelenik-e a játék, egyidejűleg a japán kiadással, vagy legalábbis nem sokkal később. A Bandai Namco a múltban hihetetlen gyorsasággal hozta ki játékai nyugati változatait, így reménykedhetünk, hogy még idén eljut hozzánk is a Code Vein.

Viszont az, hogy a játék Steam-en is megjelenik szeptember 28-án, akár arra is utalhat, hogy egyszerre jön ki a játék több régióban is. Jelen állás szerint, Japánban konzolokra szeptember 27-én jelenik meg, PC-re pedig egy nappal később.

Code Vein - Új trailer, japán megjelenés

A trailerben láthatunk egy Collector’s Edition-t is, és már azt is tudjuk, hogy vannak előrendelési bónuszok a játékhoz, például egy God Eater fegyver szett.