Closers – Isten hozott Steamen

Az En Masse Multiplayer Online Action RPG (MOARPG) játéka a Closers megérkezett Steamen, így már Steamen keresztül is felvehetjük a harcot a földönkívüliek ellen.

Closers - Isten hozott Steamen

A Closers egy csapat középiskolásról szól, akiknek egyedülálló pszichikai képességei vannak. A kormány megbízásából azt a feladatot kapják, hogy állítsák meg a földönkívüliek invázióját. Mit is mondjuk… Megteszik. A játék ötvözi az old school 2D-s élményt a verekedős játékok kombó rendszerével, mindezt anime köntösben.

“Koreában már rendkívül népszerűek vagyunk, ezért nagy örömmel mutatjuk be a Closers-t a nyugati játékosok számára is” – Mondta Stefan Ramirez, az En Masse Entertainment termékmenedszere. “A játék karakterei, univerzuma, stílusa és játékmenete nem olyan mint más MMO-kban, ezért reméljük, hogy a játékosok élvezni fogják a Closers által kínált élményt. És bármelyik nagyszerű MMO-hoz hasonlóan, egy robusztus ütemterv áll rendelkezésre, ami az elkövetkező hónapokban kerül bemutatásra. Így ez csak a kezdet, ami most elérhető”.

A játék már elérhető és többnyire pozitív értékeléssel rendelkezik Steamen. Már az első raid boss Tiamat is legyőzhető.