ClosersHírekKiemeltMMOMultiplayer

Closers – Isten hozott Steamen

Az En Masse Multiplayer Online Action RPG (MOARPG) játéka a Closers megérkezett Steamen, így már Steamen keresztül is felvehetjük a harcot a földönkívüliek ellen.

Closers - Isten hozott Steamen

A Closers egy csapat középiskolásról szól, akiknek egyedülálló pszichikai képességei vannak. A kormány megbízásából azt a feladatot kapják, hogy állítsák meg a földönkívüliek invázióját. Mit is mondjuk… Megteszik. A játék ötvözi az old school 2D-s élményt a verekedős játékok kombó rendszerével, mindezt anime köntösben.

“Koreában már rendkívül népszerűek vagyunk, ezért nagy örömmel mutatjuk be a Closers-t a nyugati játékosok számára is” – Mondta Stefan Ramirez, az En Masse Entertainment termékmenedszere. “A játék karakterei, univerzuma, stílusa és játékmenete nem olyan mint más MMO-kban, ezért reméljük, hogy a játékosok élvezni fogják a Closers által kínált élményt. És bármelyik nagyszerű MMO-hoz hasonlóan, egy robusztus ütemterv áll rendelkezésre, ami az elkövetkező hónapokban kerül bemutatásra. Így ez csak a kezdet, ami most elérhető”.

A játék már elérhető és többnyire pozitív értékeléssel rendelkezik Steamen. Már az első raid boss Tiamat is legyőzhető.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár