Citadel: Forged with Fire – MMORPG korai hozzáféréssel

A Citadel: Forged with Fire című MMORPG szinte a semmiből bukkant elő, de már most elérhető korai hozzáféréssel Steamen. A Blue Isle Studios és a Virtual Basement által kovácsolt játék sok újítást hoz a műfajba.

Citadel: Forged with Fire - MMORPG korai hozzáféréssel

A korai hozzáférés nem indult zökkenőmentesen, és már több karbantartást kellet végrehajtania a fejlesztőnek, de ez egy természetes jelenség egy ilyen játék indulásánál. A Sandbox MMORPG gyönyörű grafikával rendelkezik és talán legjobban a Dark and Light és a Conan Exiles keverékéhez tudnánk hasonlítani. Ez egy teljesen nyílt világú játék , melyben több mint 36 négyzetkilométernyi területet fedezhetünk fel.

A Citadel egy fantasy világban játszódik, mely tele van különleges élőlényekkel, mágiával és változatos, festői tájakkal. Építhetünk várakat, befoghatunk legendás lényeket, szövetkezhetünk más játékosokkal és repülhetünk is. A Citadel: Forged with Fire már elérhető Steamen korai hozzáféréssel 18,39 euróért, és miután megvettétek, azonnal felfedezhetitek az innovatív MMORPG színes világát. Mivel ez még egy befejezetlen stádiumú játék, számítani lehet sok-sok bugra és hiányos elemekre.

Amennyiben elnyerte tetszéseteket a Sandbox MMORPG, látogassatok el Steamre és vegyétek meg a 20%-al leértékelt Early Access-t.