Call of Duty: Black Ops 4 – Nem lesz egyjátékos kampány mód?

Sok évvel ezelőtt a Call of Duty sorozatot érdekes single-player kampány módjai miatt kedvelték, melyek izgalmas és akció dús háborús történeteket hoztak el. Ma már úgy tűnik minden a multiplayer módok körül forog és egy újonnan felbukkant pletyka szerint lehetséges, hogy a Call of Duty: Black Ops 4-ben egyáltalán nem lesz single-player tartalom. Ez talán csöppet ledöbbentő.

Call of Duty: Black Ops 4 - Nem lesz egyjátékos kampány mód?

Idővel a Call of Duty játék fejlesztői egyre inkább a multiplayer komponensre összpontosítottak, amely sok rajongó szeretetét elnyerte, és persze gyakran ütköztek siránkozásokba, amikor új ötleteket adtak hozzá az alap formulához, mint az történt az Advanced Warfare esetében. A multiplayer tartalmak népszerűsége akár a teljes single-player mód megszűnését eredményezheti.

A Polygon forrásai szerint, a Call of Duty: Black Ops 4 nem fog tartalmazni egy teljes single-player campaign-t, hanem inkább a többjátékos contentre fog épülni, például a zombimódra. Állítólag a fejlesztő stúdió enyhén szólva kifutott az időből, és nem volt alkalma ugyanannyi erőfeszítést szánni az egyjátékos tartalomra.

Erre a pletykára a fejlesztő bizonyára hamarosan reagálni fog egy hivatalos bejelentéssel, addig is marad a találgatás. Még a végén kiderül, hogy jön a CoD Battle Royale…