Cabal Online – Megérkezett a Devil’s Tower frissítés!

Az ESTsoft Inc. és a Play This Game páros bejelentette, hogy megérkezett a Cabal Online-ba a legújabb frissítés, a Devil’s Tower.

Cabal Online - Megérkezett a Devil's Tower frissítés!

Annak ellenére, hogy a Cabal 2 csúfos vereséget szenvedett a piacon és már fél éve elbúcsúztunk tőle, a Cabal Online még mindig jelen van és továbbra is várhatóak hozzá frissítések, mint azt a mostani példa is bizonyítja. Az új frissítés számos új tartalmat magával hozott, ezek között találhatunk új dungikat, tárgyakat, fejlesztési lehetőségeket és új funkciókat is.

Az új dungik a Devil’s Tower nevet viselik és összesen két verzió található meg bennük: Part 1 és Part 2. Itt mindenféle borzalommal nézhetünk szembe és számos új jutalommal is. Gyűjthetünk továbbá Devil Tokeneket is, amelyeket beválthatunk fincsi jutalmakra.

Cabal Online - Megérkezett a Devil's Tower frissítés!

Érkezett egy új DX Gungeon is, Archeron Arena, de itt vannak még az új Epaulet-ek, Essence Rune-k, a Master’s Palladium felszerelés, további fejlesztési szintek és sok más. Természetesen nem létezhet nagyobb frissítés eventek nélkül, így azokkal is megörvendeztetnek minket a fejlesztők.