Bud Spencer & Terence Hills - Slaps and BeansHírekKiemelt

Bud Spencer & Terence Hills – Slaps and Beans – Isten hozott Steamen!

A mai napon levedlette magáról a korai hozzáférést a Trinity Team játéka, a Bud Spencer & Terence Hills – Slaps and Beans és végre megérkezett a végleges kiadása, méghozzá Steamen.

Bud Spencer & Terence Hills - Slaps and Beans - Isten hozott Steamen!

Azt hiszem nekünk magyaroknak nem kell bemutatni Bud Spencer-t és Terence Hill-t, hiszen minden évben lenyomják a torkunkon őket a tévében és nem tudunk betelni velük. Imádjuk őket! A játék még 2016-ban indult útjára a Kickstarter-en és össze is kalapált több mint 200 ezer eurót. Maga a játék egy co-op vagy egyszemélyes scrolling beat’ em up játék platform elemekkel és mini-játékokkal, amelyben nem mást mint Bud Spencer-t és Terence Hill-t irányíthatjuk. Természetesen egy új trailert is kaptunk a mai napon.

A játék pixel art grafikával operál és a harcrendszere a jellegzetes Bud Spencer és Terence Hill filmek világát idézi, tehát megszámlálhatatlanul sok pofon, no meg bab. Akinek felkeltette az érdeklődését és eddig még nem próbálta ki, az mostantól kezdve megteheti Steamen keresztül.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár