Brutal Doom – Jó sok újdonság érkezik

Mindenki kedvenc FPS-e mi más is lehetne mint a Doom. És mindenki kedvenc FPS-ének kedvenc modja mi más is lehetne mint a Brutal Doom. Marcos Abenante keze munkáját dicsérő mod most egy rakás újdonságot kap.

A lassan 25 éves Doom-ot a modern kor kívánalmainak megfelelően átalakító Brutal Doom sokak szíve csücske lett. A grafikát leszámítva, ami egyben a játék védjegyévé is vált gyakorlatilag mindent modernizáltak benne. A 2010 óta folyamatosan fejlesztett Brutal Doom hamarosan egy újabb verzióval gazdagodik.

A Jövő hét folyamán indul a béta verzió, amiben számos új elhalálozási animáció és új másodlagos tüzelési módok is helyet kaptak a fegyvereknél. Továbbá a szörnyek halál utáni darabolását is tovább fokozták, így már lehetőségünk van még apróbb darabokra cincálni áldozatainkat miközben a vérükben tocsogunk. És ha ez nem lenne elég, immár minden tetemre rácsukhatjuk az ajtókat úgy, hogy azok szétlapuljanak, ahogy kell. Erre eddig nem minden esetben volt lehetőség.

Brutal Doom - Jó sok újdonság érkezik

Sergant Mark IV azaz Marcos Abenante a többjátékos módhoz is hozzáad egy offline deathmach módot, ahol botok ellen vehetjük fel a harcot. A fegyvereken is változtatnak online módban, hogy például a láncfűrésszel könnyebben lehessen félbevágni bárkit. És akkor még nem is beszéltem az új kivégzési animációkról. Nyami. És ezek még csak töredékei az összes változásnak amivel vár minket a játék.

Aki kíváncsi a változásokra az mindenképp nézze meg ezt a kis röpke 10 perces videót. Jó szórakozást.