Brendan Greene a Fortnite-ról nyilatkozott a GDC-n

A GDC alatt Brendan Greene arról beszélt, hogyan jutott el a DayZ és az Arma mod készítéstől a PUBG Corp. kreatív igazgatói székébe.  A beszéd után a jelenlevők is kérdezhették őt és természetesen a Fortnite is szóba került.

Brendan Greene a Fortnite-ról nyilatkozott a GDC-n
forrás: twitter

Miután elmondta életútját ismételten, a jelenlevők kérdései következtek, amik közül az egyik így hangzott: “Mit gondolsz a Fortnite-ról?”. Greene elmondta, hogy nagyon sok gondolata van ezzel kapcsolatban és alapvetően nagyszerűnek gondolja a Fortnite-ot. A nézők nevetgélése után folytatta. “Úgy értem, hogy nagyszerű, hogy a battle royale tere bővül, és hogy a Fortnite a battle royale játékmódot rengeteg emberhez eljuttatja. Ebből tudhatod, hogy nő a műfaj. Ez tényleg nagyszerű”.

Brendan Greene a Fortnite-ról nyilatkozott a GDC-n

“Amikor a PUBG kijött megölte a H1Z1-et. Amikor a H1Z1 jött ki, megölte az Arma 3-at. Mi soha nem arra mentünk, hogy megöljük ezeket a játékokat. Nem értem ezt a ‘te halott vagy’ hozzáállást.”

Egy másik említésre méltó mondata pedig a következő volt: “Megpróbáltam leküzdeni azt a felfogást, hogy más emberek játékát akarom meghalni látni.”, majd úgy folytatta, hogy “Nagyon jó, hogy egyre több ember keresi a helyét és egyre többen játszanak ezekkel a játékokkal”.