FPS/TPSHírekKiemeltPlayerunknown's Battlegrounds

Brendan Greene a Fortnite-ról nyilatkozott a GDC-n

A GDC alatt Brendan Greene arról beszélt, hogyan jutott el a DayZ és az Arma mod készítéstől a PUBG Corp. kreatív igazgatói székébe.  A beszéd után a jelenlevők is kérdezhették őt és természetesen a Fortnite is szóba került.

Brendan Greene a Fortnite-ról nyilatkozott a GDC-n
forrás: twitter

Miután elmondta életútját ismételten, a jelenlevők kérdései következtek, amik közül az egyik így hangzott: “Mit gondolsz a Fortnite-ról?”. Greene elmondta, hogy nagyon sok gondolata van ezzel kapcsolatban és alapvetően nagyszerűnek gondolja a Fortnite-ot. A nézők nevetgélése után folytatta. “Úgy értem, hogy nagyszerű, hogy a battle royale tere bővül, és hogy a Fortnite a battle royale játékmódot rengeteg emberhez eljuttatja. Ebből tudhatod, hogy nő a műfaj. Ez tényleg nagyszerű”.

Brendan Greene a Fortnite-ról nyilatkozott a GDC-n

“Amikor a PUBG kijött megölte a H1Z1-et. Amikor a H1Z1 jött ki, megölte az Arma 3-at. Mi soha nem arra mentünk, hogy megöljük ezeket a játékokat. Nem értem ezt a ‘te halott vagy’ hozzáállást.”

Egy másik említésre méltó mondata pedig a következő volt: “Megpróbáltam leküzdeni azt a felfogást, hogy más emberek játékát akarom meghalni látni.”, majd úgy folytatta, hogy “Nagyon jó, hogy egyre több ember keresi a helyét és egyre többen játszanak ezekkel a játékokkal”.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár