HírekMMORPGTeraWTF

Bréking! Sok a csaló a Tera-ban a Gameforge szerint (is)!

A Gameforge a mai napon kiadott egy közleményt, miszerint az utóbbi néhány hétben megfigyelték, hogy a Tera Pvp és PvE tartalmában is elszaporodtak a különféle előnyökkel járó visszaélések.

Bréking! Sok a csaló a Tera-ban a Gameforge szerint (is)!

A közlemény szerint, mivel egyre több játékosra van negatív hatással ez a folyamat, ezért kénytelenek lépni az ügyben. Innentől kezdve szigorúbb intézkedéseket kívánnak tenni, azok ellen, akik nem megengedett eszközökkel próbálják saját játékukat eredményesebbé tenni. Kiemelik továbbá, hogy nem fognak változtatni a meglévő nézeteiken az ilyen eszközök használói iránt, de meg vannak róla győződve, hogy szigorúbb csalásellenes lépésekre van szükség annak érdekében, hogy a TERA élvezetes játék maradhasson mindenki számára. Mindenkitől bocsánatot kérnek, akik az elmúlt időszakban tapasztalható csalások miatt kellemetlenségeket szenvedtek el és biztosítanak minket afelől, hogy az egész TERA-csapat a fejlesztőkkel együttműködve folyamatosan dolgozik a problémák orvoslásán.

Ennyit a hivatalos szövegből. Azért csak felmerül a kérdés, hogy miért most? Ha gonosz lennék persze úgy kérdezném, hogy az elmúlt lassan 7 évben mióta a TERA a piacon van mit tettek az ügy érdekében. De persze nem vagyok gonosz, így csak az elmúlt Gameforge-os éveket nézem. Eddig mit tettek? Persze ez csak költői kérdés nem kell rá válaszolni. Mindannyian tudjuk. Pontosan ismerjük a Gameforge reakcióit a csalókra. Szánom bánom egy-két ban aztán minden folytatódik tovább. És akkor a néhány euróért visszavásárolt account-okról még nem is esett szó. Persze tudom én, hogy a csalókat nem lehet 100%-ban kitakarítani egyik játékból sem. De legalább van ahol megpróbálják.

Nektek mi a véleményetek a témáról? Sűrűn találkoztok csalókkal? Vagy köztetek is akad? Milyen vélt vagy valós csalásokkal találkoztatok már a játékban? Kíváncsian várjuk a véleményeteket!

 

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár