Breathedge – Egy újabb űrbéli túlélős játék indult el Steamen!

A RedRuins Softworks izgatottan jelentette be, hogy első játékuk, a Breathedge végre megjelent és elérhetővé vált Steamen.

Breathedge - Egy újabb űrbéli túlélős játék indult el Steamen!

A Breathedge egy űrben játszódó túlélős kalandjáték, amiben egy egyszerű figura szerepét ölthetjük magunkra, aki a nagyapja hamvaival indult útnak egy galaktikus temetésre, erre egy egyetemes összeesküvés középpontjában találta magát.

A játékban található egy hiper-fejlett gyártási rendszer, amely segítségével rendkívül sok haszontalan tárgyat vagyunk képesek létrehozni. Természetesen számos használható tárgyat is el tudunk készíteni, de azért legyünk óvatosak, mert vannak olyanok, amelyek elég könnyen a játék befejezéséhez vezethetnek. Az űrállomásunkat feldíszíthetjük, nem azért mert kell, hanem azért mert megtehetjük. A játék tele van sötét humorral, rosszul animált átvezető videókkal és még sok más, csak kiváló jelzőkkel illethető tartalommal.

Az űrállomáson, amit létrehozunk biztosítani kell az oxigénellátást, az áramot, telepíteni kell mindenféle hasznos dolgokat a napelemektől kezdve a hörcsögfarmig. Célunk felfedni a nagy összeesküvést és megmenteni valamilyen hercegnőt. Jól hangzik nem?

A játék a mai naptól érhető el Steamen korai hozzáférésben és most 20%-os akcióval.