Bless Online – Visszatekintés az első hétre

A Bless Online kiadója közzétett egy produceri levelet, amiben összefoglalják az Early Access első hetét és persze arra is kitérnek, hogy min dolgoznak most. A levél alapján a Neowiz igyekszik figyelembe venni a játékosok visszajelzéseit.

Bless Online - Visszatekintés az első hétre

Aki rész vett a Bless Online indulásának első hetén, az már tudja, hogy nem minden ment tökéletesen, de persze nem is várunk mást egy Early Access játéktól. Viszont a problémák leküzdése után, a Neowiz szinte folyamatos javításokkal próbálta orvosolni a megmaradt bugokat, mint például a Chili exploitot, aminek köszönhetően sokan meggazdagodtak. Bless Online - Visszatekintés az első hétre

A levélből az is kiderült, hogy a Neowiz tisztában van a fordítási és lokalizációs hibákkal, és egy új csapat dolgozik ezek feljavításán. A Customer Support rendszerükön is változtatni akarnak, mivel szerintük jelenleg nem elég hatékony.

Bless Online - Visszatekintés az első hétre

A szerverek és a játék optimalizálásáról is szó esett. Míg a szerverek egész stabilak lettek, a játék még mindig sok FPS problémát rejt, még akkor is, ha változtatunk az ini fájlokon. Végezetül a Neowiz arra is kitért, hogy korábban akarnak új tartalmat beiktatni a játékba, ami szinten logikusnak tűnik, hisz az endgame jelenleg nem elegendő ahhoz, hogy hosszú távon lekössön minket.

A teljes produceri levelet megtalálhatjátok Steam-en.