Bless Online – Újabb hírek érkeztek!

Az utóbbi hónapokban rosszabbnál rosszabb dolgok történtek a Bless Online körül. Először csak a folyamatos koreai szerver-összevonások, majd a hír, hogy bezárnak az orosz szerverek, majd az Aeria Games elállt a nyugati kiadástól. Később jött a hír miszerint mégis érkezik hozzánk a Bless online, mégpedig maga a fejlesztő a Neowiz által. Most pedig új információk láttak napvilágot.

Bless Online - Újabb hírek érkeztek!

A Neowiz úgy döntött nem hagyja veszni ezt a lehetőségekben gazdag játékot, és ennek érdekében nem restek néhány dolgot teljesen a nulláról újra felépíteni. A fejlesztők bejelentették a “Rebuild Project”-et és felsorolták azokat a dolgokat, amik komoly problémát jelentenek a játékban.

Bless Online - Újabb hírek érkeztek!

Kezdésnek ott a harcrendszer. Túl sok skill van, és nincs meg a karakterek egyedisége, ezért a harcok kicsit frusztrálóak. A Mountok és Pet-ek változatosságának hiánya, nincs semmi motiváció, ami miatt megérné a rengeteg Mount-al és Pet-el foglalkozni. Nincs meg a jutalom faktor. És az egész Mount/Pet rendszer nem szórakoztató.

Bless Online - Újabb hírek érkeztek!

A gyüjtögetésnél és gyártásnál kiemelik, hogy számos termék használhatatlan és túl sok furcsa és haszontalan alapanyag van a játékban, és a játékosoknak nehéz összeszedni azt, amit szeretnének.

A karakterfejlődés során a játékosok nem különösebben érzik meg, ha a karakterük új felszereléssel gazdagodik, valamint nem elég kidolgozottak a felszerelések fejlesztési lehetőségei. A kezelőfelület pedig nem elég informatív ahhoz, hogy a játékosok megértsék a játékot.

Bless Online - Újabb hírek érkeztek!

Részletesebb információkat július 25-én várhatunk a tesztszerverrel kapcsolatban, ahol majd a folyamatos változásokat tesztelhetik az arra méltó emberek.

Addig is nézzétek meg a guide-unkat, hogyan tudtok a koreai verzióval játszani.