Bless Online – Új Raid és Halloween eventek a láthatáron!

A Bless Online jövőhéten kap egy nagyobb frissítést, amivel több érdekes és új tartalom fog bekerülni a játékba. Ezek között van egy Raid, valamint egy mindszentek témájú Halloween event sorozat.

Bless Online - Új Raid és Halloween eventek a láthatáron!

Patala Raid

Az első igazán új raid a játékban, ami maximum 10 játékossal egy raid partyban teljesíthető. A belépéshez egy Anahrata nevű NPC-vel kell beszélni, aki megtalálható a raid bejáratánál. A játékosoknak 45-ös szinttűnek kell lenni és legalább 8913 gearscore-al kell rendelkezniük ahhoz, hogy megkezdhessék az új tartalom kitakarítását. Erre heti lockout keret vonatkozik, így egy héten csak egyszer teljesíthető.

A raiden belül a játékosok 6 bossal találják szembe magukat, köztük a végsővel aki nem más mint Ananta.

Ananta droppjai között van pár említésre méltó, mégpedig:

  • Sword Body of Flogas (fegyver enhancing material),
  • különböző “Storm” fegyverek,
  • és új level 45-ös legendary besorolású fegyver

Menet közben a legyőzött bossok is hasznos kis motyókat dobálnak, mint például:

    • Ananta’s Flame (Level 45-ös Legendary armor material),
    • Contirted Wings of Beyong, és Contorted Chain of the Beyong (enhancing armor materialok)
    • és az Animosity armorok közül valamelyik

Halloween Eventek

A raiden felül elérkezett valami, ami talán még érdekesebb, a kísérteties és hátborzongató HALLOWEEN!

Ennek alkalmából több, ezen téma köré épülő eventtel is kedveskedik nekünk a Neowiz. Tudjátok, csokit vagy csííííínyt!

Bless Online - Új Raid és Halloween eventek a láthatáron!

Az Októberi “login event” kezdetét veszi Október 1-én és egészen Október 31-ig tart. Azzal, hogy a játékosok belépnek 15 napon keresztül, kapnak 50 db sapphires-t, 350 db rose stone-t és 230 beryl-t! A hónap hátralévő részében pedig, minden nap különböző ajándékokra lehet szert tenni, többek között Magic Pet és Mount animákra, Pet,- és Mount skinekre, Nutrition Refreshments-re, Companion Skill Change Tokenre és még sok másra! Ezekkel a jutalmakkal kapcsolatban részletes információt nemsokára közzétesznek az ígéretük szerint.

Játékon belül még ünnepibbé válik a hangulat, hiszen a Halloween eventek Október 4-étől egészen November 7-éig tartanak és ezen idő alatt különböző küldetéseken vehetünk részt.

Jack-O’-Lantern Event

Egy az event szellemében megtalálható NPC-nél lehet felvenni és elkezdeni a questet, aki a Noble’s District Cemetery-n belül Hieracon-ban (a Hieron játékosoknak), vagy a Cemetry Park Speziában (Union játékosoknak) található. Itt az első quest a “Memories of the Ghost Festival“, aminek a teljesítéséhez néhány az eventhez kapcsolódó tárgyat kell összegyűjteni, aminek a végén különböző jutalmakat lehet szerezni, többek között “ijesztő” maszkot, kést és cukorkát. Ezek teljesítése után egy speciális “Scary Ghost Festival Settel” lehetünk gazdagabbak (ami tartalmazza a maszkot és egy kosztümöt is)

A második quest a “Preparations of the Ghost Festival” névre hallgat, ahol tököket kell összegyűjteni. A quest végeztével a jutalom egy 30 napos “Scary Ghost Festival Mask”.

A harmadik és egyben utolsó küldetése a Jack-O’-Lantern questsorozatnak a “Festival Lights”, ahol különböző dungeon bossokat kell legyűrni (könnyedén felismerhetőek, hiszen tököt viselnek a fejükön) és ezekből egy speciális tárgyat kell begyűjteni ami nem mást mint a “Flames of Souls”.
Amint kész a quest kapunk egy “Jack-o’-lantern Lucky Boxot” (mely még kérdéses, hogy mit rejt magában -erről nem érkezett részletesebb információ-).

Witch Raven Event

A Witch Raven NPC szükséges ehhez a küldetéshez, ami megtalálható Skaa Village-ben mind a Hieron s mind pedig az Union játékosok számára. Az első quest a “Candy or Corn”, ahol szörnyeket kell legyőzni Cornus régión belül, ezek dobják a questhez szűkséges itemeket. Amint megvannak a cukorkák, a quest leadásakor egy “Insightful Lens From the Other World” a jutalom, ami szükséges a következő questhez a “Mysterious Rumor”, ahol is mellé még 10 db Greater Taming Scroll-ra lesz szükség.

A “Mysterious Rumornál” el kell használniuk a játékosoknak az előzőnél kapott “Insightful Lens From the Other World” itemet. Ennek hatására egy új NPC megjelenik Cornus Valleyben amit le kell győzni. A diadal mámorát kiélvezve a quest leadását követően egy 7 napos “Creepy Skull Horse” mount a jutalom.

Itt is a harmadik quest jelenti az utolsót, ami nem más mint a “Visitor in the Dark”. Itt a játékosoknak teljesíteniük kell a Kuat Ran raidet, ami után postán érkezik egy csomag, benne a “Witch’s Lucky Pouch” craftolásához szükséges matikkal. A Witch Ravennek ezt leadva, a jutalom egy már nem questhez kötött “Witch’s Lucky Pouch” vagy egy “Handkerchief with the Breath of the Battlefield” item.

Other Halloween Treats

Azzal, hogy a Halloween event alatt gatheringgel a játékos, random mennyiségű tököt kapnak. Ezek a tökök a matik amivel lehetőség van craftolni “Scary Ghost Festial Maskot”. Emellett gathering közben random megjelennek az eventhez kapcsolódó NPC-k, akiket Tamelni lehet. A sikeres befogás után esély van egy Magic Pet szerzésére. Ezek a befogható NPC-k csak akkor jelennek meg, miközben egy Mysterious Rumors nevű NPC-vel harcolnak és annak a hp-ja egy bizonyos szint alá esik.

Bless Online - Új Raid és Halloween eventek a láthatáron!

Abban az esetben, ha a játékos meghal a Halloween event közben és éled, akkor egy tökfejet kap a megszokott resurrection effekt helyett.

Mi nagyon kíváncsian várjuk ezt az eventet, mert látunk benne fantáziát. Reméljük, hogy ez legalább sikeres lesz, nem úgy mint a játék indulását követő pár hét.