Bless Online – Steam Early Access májusban, B2P rendszer

A Neowiz szép csendben egy traileren keresztül (amit nem is olyan sokan láttak), jelentette be, hogy a Bless Online Steam Early Access májusban indul. Az is kiderült, hogy a játék buy-to-play rendszerrel érkezik, mint a Black Desert.

Bless Online - Steam Early Access májusban, B2P rendszer

A Neowiz igazgatója szerint, egy teljesen átalakított MMORPG érkezik hozzánk, és alig várja, hogy megkezdjük kalandjainkat a játékban. Hozzátette, hogy hallgattak a játékosokra, és meghozták a döntést. “A Buy to Play fizetési rendszert választottuk, mert szerintünk ez a legjobb opció a játékosok számára, és így nem kell folytonos havidíjakat kiszabnunk, hogy tovább bővítsük a tartalmat.”

A felül említett trailert is érdemes megtekinteni, és ahogy mi, ti is valószínűleg már nagyon várjátok az “átszabott” Bless Online nyugati megjelenését.

Az orosz és a koreai változatot már kipróbáltuk, és annak ellenére, hogy az egyik leállt, a másikat meg át kellet alakítani, nekünk nagyon tetszett az alap elgondolás. Az Early Access tehát idén májusban indul, ne maradjatok le és várjuk visszajelzéseiteket, tapasztalataitokat.