Bless Online – Részletek a 70 vs 70 PvP tartalomról

A Neowiz felvázolta a hamarosan megjelenő következő nagy PvP tartalmat a Bless Online-ban, amely a Siege of Castra nevet kapta. Castra ostroma egy nagyszabású 70 vs 70 frakciók közti PvP csata, amelyen minden level 25 feletti játékos részt vehet.

Bless Online - Részletek a 70 vs 70 PvP tartalomról

A játékosok saját frakciójuk katonai központjából indulnak, azzal a céllal, hogy legyőzzék az ellenséges csapat frakcióparancsnokát, aki az ellenfél bázisán található. Bejutni az ellenfél bázisára nem lesz egyszerű, és ha nem sikerült legyőznünk a parancsnokokat, akkor döntetlen lesz a mérkőzés. A Neowiz szerint, kulcsfontosságú lehet az egységes támadás, a gyors taktikák és egy hatékony vezető jelenléte.

Bless Online - Részletek a 70 vs 70 PvP tartalomról

A Siege of Castra nagyjából 30 percet vesz igénybe és egy nagy instanced arénában zajlik. Három lane található a térképen, akárcsak a MOBA játékok csataterein. Szerezhetünk előnyöket, ha elfoglalunk bizonyos pontokat a térképen.

Bless Online - Részletek a 70 vs 70 PvP tartalomról

A csata rangsorolási rendszerrel van ellátva, melyet activity point-ok határoznak meg. A játékosok medálokat is gyűjthetnek a térképen achievement-ek teljesítésével. A végső jutalmat a játékosok által szerzett medálok és az összesített activity pointok alapján határozzák meg.