Bless Online – Produceri levél érkezett a jövő havi tartalmi frissítésről

Érkezett egy produceri levél a Bless Online Steam oldalán, amiben sok más melett szó esik a jövő hónapban érkező tartalmakról is.

Bless Online - Produceri levél érkezett a jövő havi tartalmi frissítésről

A levél az Augusztus 22-i frissítés megemlékezésével veszi kezdetét, amiben a Rune-k törésével kapcsolatban érkeztek változások az Assassin finomítása mellett. Az Assassin részről egyébként megjegyzik a levélben, hogy a további javításokhoz még adatokat kell gyűjteniük, de ez is elérkezik majd valamikor.

De térjünk rá a lényegre, ami a Szeptember 5-i frissítéssel érkezik majd meg a játékba és ami új tartalmakkal és eventekkel kecsegtet majd, a szokásos hibajavítások mellett.

Érkezik majd a Rift of Space and Time tartalom, ami kifejezetten lvl45-ös szintre lett tervezve és három partinak kell megvédenie egy relikviát a folyamatosan megjelenő szörnyek támadása elől. A dologra természetesen egyedül is be lehet jelentkezni majd, vagy akár partiban is.

Bless Online - Produceri levél érkezett a jövő havi tartalmi frissítésről

A Random Dungeon szintén 45-ös szinttől érhető majd el és a lényege rendkívül egyszerű. Naponta egyszer egy véletlenszerűen kiválasztott dungiba rak majd be a játék, amiért cserébe bónusz loot ütheti a markunkat. Miután a dungiban az utolsó boss elhalálozott további jutalmat kaphatunk belőle a már megszokott jutalmon felül. Ez az új funkció a Dungeon ablakból érhető majd el.

Bless Online - Produceri levél érkezett a jövő havi tartalmi frissítésről

Érkeznek további Chain Combo javítások, amiknek köszönhetően még simábbak lesznek majd a skillek közti kapcsolódások.

Mindeközben a Bless Online szépen csöndben haldoklik tovább és csak reménykedhetünk egy újabb szerver-összevonásban, ami minimálisan segíthetne a még megmaradt játékosok helyzetén.