Bless Online – Produceri levél a korai hozzáférésről és a jövőről

Érkezett egy Produceri levél a Bless Online korai hozzáférésével kapcsolatban, amiben szó esik a játék jövőjéről is.

Bless Online - Produceri levél a korai hozzáférésről és a jövőről

A levél hosszan taglalja a korai hozzáféréssel kapcsolatos részleteket és azt a tényt, hogy az elmúlt hónapokban milyen feszült figyelemmel és kemény munkával sikerült kihozniuk a Bless Online-ból azt, amit most láthatunk. Gyorsan emlékeztetnek rá minket azért, hogy ez még mindig csak egy korai hozzáférési szakasza a játéknak, ezért nagyon valószínű, hogy számos hibával találkozhatunk majd kalandjaink során. Ezt azt hiszem már ki is pipálhatjuk mindannyian. Tisztában vannak vele, hogy sok dolguk van még és nagyon sok hiba vár még kijavításra. A hibák feltárásában is számítanak a közösségre.

Az új tartalmak és a harci rendszer az első, amellyel a játékosok találkoznak, éppen ezért ezekre koncentrálnak majd a következő hónapok során a leginkább. Ezek ugyebár a dungik, BG-k, raidek, PvP és az RvR. Szeretnék, ha mindenki tisztában lenne vele, hogy a korai hozzáférés csak a kezdet és a jövőben számos tartalmi bővítés érkezik majd a játékhoz. Havonta legalább egyszer, de akár többször is érkezik majd valami számottevő frissítés és három havonta pedig egy nagy tartalmi frissítés. Ezek közé tartoznak az alábbi dolgok:

  • Új class-ok
  • Új dungik
  • Új BG-k
  • World eventek
  • Field bossok és raidek
  • Továbbfejlesztett guild rendszer
  • Új területek, küldetések és fejlődési területek

A fent felsoroltak mellett, szinte minden frissítés tartalmazni fog hibajavításokat és kisebb funkciókat az egyensúlyi kiigazítások mellett. Nos ez szinte teljesen lefedi azt az igényt, amit egy játékos támaszthat egy MMORPG-vel szemben. A havonta egy kisebb és három havonta egy nagyobb frissítés pedig remekül hangzik. Reméljük, hogy tudják tartani. Tehát akkor három hónap múlva Assa valaki?

Bless Online - Produceri levél a korai hozzáférésről és a jövőről

Egyébként, aki még nem látta volna, itt nézhetitek meg a jelenlegi verzió patch note-ját.

Ha szeretnél egy igazán jó magyar Bless Online közösség tagja lenni, akkor dobj egy likeot a Bless Online Hungary Facebook oldalára és ne felejts el csatlakozni a csoportjába sem.