Bless Online – Miért ölnél meg minden szörnyet, ha meg is szelídítheted őket?

Nemsokára itt van május 28-a és végre nyakig elmerülhetünk a Bless Online világában, aminek egy jelentős része a különféle szörnyek megszelídítésének lehetőségéből áll. A Bless Online csapata ma egy rövid bemutatót tett közzé ezzel kapcsolatban.

Bless Online - Miért ölnél meg minden szörnyet, ha meg is szelídítheted őket?

Nem hiszem, hogy sokan lennének, akik ne tudnák, hogy bizony a Bless Online-ban szinte minden létező szörnyet be lehet fogni hátasnak, vagy kis kedvencnek. Mindez terméseztessen már a korai hozzáférés indulásával megtehető lesz és összesen 660 féle egyedülálló teremtményt leszünk képesek a magunk oldalára állítani.

A Bless minden régiójában egyedi fajtájú lények találhatóak. A környezet típusától függően mindenféle szörnyeteggel találkozhatunk. Egyesek persze barátságosabbak mint mások, de vannak köztük kifejezetten vadak és szelídek is.

Bless Online - Miért ölnél meg minden szörnyet, ha meg is szelídítheted őket?

Ha netán egy elit szörnybe botlunk, akkor sem kell megijedni, hiszen akár ezeket is befoghatjuk magunknak és ha sikerül, akkor máris egy különleges társat köszönthetünk magunk mellett. Ahogy egyre több szörnyet szelídítünk meg, egyre jobban fog növekedni a Taming képességünk szintje, ami azt jelenti, hogy még egyszerűbben és sikeresebben fogjuk tudni a magunk oldalára állítani a szörnyeket. Számos hátasunk vagy háziállatunk lehet, de ez még nem minden. A Bless-ben képesek vagyunk szintezni is a befogott állatokat, miközben a különféle bónusz értékeik nyújtotta előnyöket is élvezhetjük.

Bless Online - Miért ölnél meg minden szörnyet, ha meg is szelídítheted őket?

Egy viszonylag pofás kis trailert is kaptunk, amolyan kedvcsinálónak.