Bless Online – Megvan a megjelenési dátum és az árak! (Frissítve)

Végre megtudtuk azt, amire oly sokan vártunk. Megtudtuk a Bless online megjelenési dátumát és a Founder csomagok árát, habár elég érdekes módon.

Bless Online - Megvan a megjelenési dátum és az árak! (Frissítve)

Az infók a hivatalos oldalon jelentek meg, majd hirtelen el is tűntek. Szerencsére az internet nem felejt, így a Redditre gyorsan fel is került a törölt bejegyzés képe. Ez alapján a korai hozzáférés Május 30-án kezdődik, amit 2 nappal lerövidíthetünk, ha vásárolunk valamilyen Founder csomagot. A Founder csomagok tartalmát és árait alább láthatjátok. A Founder csomagok árusítása Május 28-án kezdődik meg Steamen.

Bless Online - Megvan a megjelenési dátum és az árak! (Frissítve)

Ami az indulásnál elérhető tartalmakat illet, kapunk 7 fajt (Habicht/Amistad, Lupus/Pantera, Sylvan Elf/Aqua Elf,Mascu) és 5 játszható class-t (Guardian, Berserker, Paladin, Mage és Ranger). A maximális szint 45 lesz és összesen 9 dungeon található majd meg a játékban.

Bless Online - Megvan a megjelenési dátum és az árak! (Frissítve)

Redditen a Founder csomagoknál található Premium tagság sokaknál kiverte a biztosítékot, hiszen korábban nem ezt ígérték egy interjúban. A cikk írásakor továbbra sincs semmilyen konkrét hivatalos állásfoglalás a játék megjelenésével kapcsolatban, kivéve azt a Redditre feltöltött képet. Éppen ezért egyelőre kezeljük ezt az egészet fenntartásokkal. Ha újabb infók érkeznek, akkor frissítjük ezt a cikket.

A szerverek Észak-Amerikában, Virginiában és Európában, Frankfurtban lesznek.

Frissítés!

A félreértések elkerülése végett a Founder csomagok árai nem a játék árát jelentik, hanem kizárólag a Founder csomagok árát. A Prémium szolgáltatás igénybevétele nem kötelező, bár még nem tudjuk, hogy egész pontosan mit takar majd. A press konferencia után okosabbak leszünk.

Időközben megjelent a hivatalos közlemény is, ami mindenben megegyezik a fentebb leírtakkal és még két videót is tartalmaz illetve az alapjáték árát.

Az alapjáték ára 29.99$ lesz.

Nézd meg AgentNorth LIVE @ Bless Press EVENT! / Twitter @AgentNorthTV című tartalmát a twitch.tv weboldalon