Bless OnlineHírekKiemeltMMORPG

Bless Online – Megvan a megjelenési dátum és az árak! (Frissítve)

Végre megtudtuk azt, amire oly sokan vártunk. Megtudtuk a Bless online megjelenési dátumát és a Founder csomagok árát, habár elég érdekes módon.

Bless Online - Megvan a megjelenési dátum és az árak! (Frissítve)

Az infók a hivatalos oldalon jelentek meg, majd hirtelen el is tűntek. Szerencsére az internet nem felejt, így a Redditre gyorsan fel is került a törölt bejegyzés képe. Ez alapján a korai hozzáférés Május 30-án kezdődik, amit 2 nappal lerövidíthetünk, ha vásárolunk valamilyen Founder csomagot. A Founder csomagok tartalmát és árait alább láthatjátok. A Founder csomagok árusítása Május 28-án kezdődik meg Steamen.

Bless Online - Megvan a megjelenési dátum és az árak! (Frissítve)

Ami az indulásnál elérhető tartalmakat illet, kapunk 7 fajt (Habicht/Amistad, Lupus/Pantera, Sylvan Elf/Aqua Elf,Mascu) és 5 játszható class-t (Guardian, Berserker, Paladin, Mage és Ranger). A maximális szint 45 lesz és összesen 9 dungeon található majd meg a játékban.

Bless Online - Megvan a megjelenési dátum és az árak! (Frissítve)

Redditen a Founder csomagoknál található Premium tagság sokaknál kiverte a biztosítékot, hiszen korábban nem ezt ígérték egy interjúban. A cikk írásakor továbbra sincs semmilyen konkrét hivatalos állásfoglalás a játék megjelenésével kapcsolatban, kivéve azt a Redditre feltöltött képet. Éppen ezért egyelőre kezeljük ezt az egészet fenntartásokkal. Ha újabb infók érkeznek, akkor frissítjük ezt a cikket.

A szerverek Észak-Amerikában, Virginiában és Európában, Frankfurtban lesznek.

Frissítés!

A félreértések elkerülése végett a Founder csomagok árai nem a játék árát jelentik, hanem kizárólag a Founder csomagok árát. A Prémium szolgáltatás igénybevétele nem kötelező, bár még nem tudjuk, hogy egész pontosan mit takar majd. A press konferencia után okosabbak leszünk.

Időközben megjelent a hivatalos közlemény is, ami mindenben megegyezik a fentebb leírtakkal és még két videót is tartalmaz illetve az alapjáték árát.

Az alapjáték ára 29.99$ lesz.

Nézd meg AgentNorth LIVE @ Bless Press EVENT! / Twitter @AgentNorthTV című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár